Un agent dels Mossos d'Esquadra

El terrible descobriment dels Mossos després de veure 2 nois molt nerviosos pel carrer

Dos nois de 20 i 23 anys violen i li roben el mòbil a una noia a Barcelona | Els Mossos van descobrir-ho després de veure que els joves corrien pel carrer i s'asseguraven que no els seguia ningú

Dos homes de 20 i 23 anys han ingressat a presó per la seva presumpta relació amb una agressió sexual i el robatori del mòbil a una dona a Barcelona. Els fets van tenir lloc el passat dissabte, 5 de març, a Ciutat Vella. Els nois van seguir la víctima després d'haver sortit d'una discoteca. 

La detenció va tenir lloc després que dos agents detectessin dos homes que corrien pel carrer i s'asseguraven que no els seguia ningú. Davant d'aquesta actitud sospitosa, els agents els van escorcollar i van poder-los relacionar amb la víctima perquè un d'ells duia el seu telèfon mòbil amb una targeta de crèdit a nom de la dona agredida.

Li van prendre fins i tot el mòbil

Paral·lelament i a poca distància d'on acabaven d'aturar aquestes persones, una patrulla estava atenent en un parc la dona que acabava de patir una agressió sexual per part de dos homes que també li havien sostret el seu telèfon mòbil. 

Un agent dels Mossos d'Esquadra obrint una porta d'un cotxe
Era negra nit quan els Mossos van detectar que dos joves caminaven amb una actitud molt sospitosa per Ciutat Vella, a Barcelona. | Mossos d'Esquadra

L'aparell duia una carcassa lila a l'interior de la qual hi havia la seva targeta de crèdit. Els agents van radiar aquesta informació a través de l'emissora.  

La qual cosa va permetre relacionar la detenció dels dos homes amb l'agressió sexual i el robatori violent.

Els violadors, a presó

Un cop a dependències policials, els mossos van poder confirmar que el mòbil que duien els detinguts era el de la noia i que tots dos havien participat directament en l'agressió sexual.

Els dos detinguts van quedar investigats per un robatori violent i un delicte d'agressió sexual i van ingressar a presó després de declarar davant el jutge.

Després d'assistir a la noia en el lloc dels fets, els agents la van traslladar a un centre mèdic on va ser atesa de les lesions que va patir. 
Posteriorment, els Mossos d'Esquadra del Grup d'Atenció a la Víctima es van posar en contacte amb ella per assessorar-la i acompanyar-la en tot el procés.