Els Mossos controlant el trànsit

Els Mossos, de pedra: sorpresos pel que han trobat en dues furgonetes

Els agents van intervenir en la troballa

Gran sorpresa dels Mossos d'Esquadra en aturar cinc persones a l'Hospitalet de Llobregat, a Barcelona, mentre circulaven a gran velocitat. 

En un primer moment, pels volts de les 21 h, els agents van veure les dues furgonetes circulant a gran velocitat. Quan es van aturar, s'hi van apropar per identificar els seus ocupants, i tot just en aquell moment, una de les furgonetes va fugir corrents. 

La sorpresa, a l'interior

En identificar els cinc restants, durant l’escorcoll dels vehicles van localitzar ordinadors, telèfons mòbils, drons, patinets elèctrics i diners en efectiu amagats en llocs de difícil accés.

Tots els dispositius, amb un valor d’uns 50.000 euros, estaven embolicats en paper d’alumini amb l’objectiu d’inhibir el senyal de localització que emeten. Així mateix, en engegar diversos dels dispositius van comprovar que els noms dels usuaris corresponien a persones estrangeres, sense cap mena de vinculació amb les persones identificades.

Poc després, els agents van aconseguir esbrinar que els ocupants de les furgonetes, adaptades per poder-hi viure per no deixar rastre durant el viatge, venien del Port de Barcelona i que acabaven de retornar en vaixell des de Mallorca.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Detinguts per la policia

Finalment, els agents van acabar detenint les cinc persones, el passat 2 d'agost. Segons ha informat l'Agència Catalana de Notícies, tres dones i dos homes amb edats compreses entre els 26 i els 36 anys han estat detinguts, mentre transportaven els dispositius elèctrics. 

Davant el discurs incoherent que evidenciava que els objectes eren de procedència il·lícita, els agents els van detenir. Actualment, els investigadors estan fent gestions per identificar, localitzar i retornar els objectes als seus propietaris. A hores d'ara ja s'han localitzat quatre víctimes que havien patit robatoris als seus vehicles a Mallorca.

Els arrestats van declarar en seu policial i resten a l’espera que els citi el jutge.