Un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos disparen contra uns lladres que robaven un estanc al Vallès Occidental

Uns veïns van aconseguir captar les imatges de la intervenció policial

Intervenció policial de pel·lícula a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). Uns lladres han aprofitat aquesta nit de dilluns per atracar un estanc del municipi barceloní amb l’ajuda d’un cotxe per fugir de l’escena.

Tal com s'ha pogut saber gràcies a unes imatges compartides a les xarxes, es pot veure com arriba un cotxe patrulla a l’escena del crim, concretament a l’avinguda de Torreblanca de la ciutat, i s'atura justament davant del vehicle dels delinqüents.

Un mosso dispara a l’aire per intimidar els lladres

La sorpresa va arribar quan els lladres van pujar al cotxe i van intentar accelerar contra els agents de Mossos. És en aquest moment quan un dels agents ha disparat contra el vehicle per intentar aturar els delinqüents.

De res va servir la intervenció policial amb tret inclòs: els lladres van poder fugir amb el seu botí de cartons de tabac. Ara s’ha obert una investigació per esbrinar la identitat dels lladres i el seu amagatall i també s’haurà de justificar la bala que un dels policies ha disparat per espantar els lladres.

Els lladres van tornar a l’escena per acabar l’atracament

Mentre alguns dels lladres aconseguien escapar amb el seu cotxe, a les imatges compartides a les xarxes es pot veure com han pogut fugir la resta del grup. Dos dels lladres s’havien amagat darrere dels cotxes quan van veure que arribava el cotxe dels Mossos d’Esquadra i surten just després que els agents s’han retirat. A través d’un veí que aconsegueix gravar tota la seqüència es pot veure el que ells descriuen com «una escena de pel·lícula».

Quina va ser la sorpresa d’aquests veïns quan van veure que els lladres tornaven a l’escena del crim per acabar el que havien començat. Després d’una espectacular fugida marxa enrere per evitar el cotxe dels Mossos, els delinqüents han tornat amb el maleter obert per acabar d’atracar l’estanc de l’avinguda de Torreblanca de Sant Cugat.