Els Mossos d'Esquadra troben un cadàver en descomposició a la riera de Rubí

Els agents han començat una investigació per determinar la identitat de la víctima

Imatge d'arxiu de la policia científica dels Mossos d'Esquadra
Els Mossos van trobar un cadàver en avançat estat de descomposició | ACN

Macabra troballa dels Mossos d’Esquadra a la riera de Rubí (Vallès Occidental). Un cadàver en avançat estat de descomposició va aparèixer sota un pont de la riera, situat al terme municipal de Castellbisbal i a prop del Papiol.

La notícia la va avançar el mitjà ‘El Punt’, quan van informar que els agents havien trobat el cos d’un home sense vida. Segons les primeres informacions, la víctima estaria sense roba i faria diversos dies que hauria perdut la vida.

Troben un cadàver a la riera de Rubí

Els Mossos van trobar el cos en avançat estat de descomposició, raó per la qual no es va poder identificar qui era la víctima ni tampoc un per què a la seva mort. L’autòpsia que es realitzarà en els pròxims dies determinarà la resposta a ambdues qüestions.

Els cossos policials van rastrejar la zona a la recerca d’alguna pista que pogués ajudar a esbrinar per què havia mort aquest home. A més, han començat una investigació sobre les últimes persones desaparegudes al Vallès Occidental i també a les zones properes on va aparèixer el cadàver, per així tractar d'esbrinar qui podria ser la víctima.

Primeres investigacions sobre la identitat del cadàver 

Per ara, i segons informa ‘El Punt’, la policia estaria sospitant del terrassenc Melchor Roldán Vega, del qual la policia no sap res des del passat 9 de juny. És un home de 34 anys que es troba desaparegut des que va sortir de casa seva aquell vespre per fer el torn de nit al magatzem d’Amazon al Prat de Llobregat. Curiosament, mai va arribar al seu destí i el seu cotxe va ser trobat a Sant Llorenç Savall, molt desviat de la ruta que havia de fer originalment Roldán Vega per anar a la feina.

El citat mitjà apunta també una altra possible identitat. Es tractaria de Diego Vargas Algaba, desaparegut per la zona des del passat 11 de maig. L’última vegada que se’l va poder veure va ser quan es dirigia a Sant Andreu de la Barca des de Sant Boi de Llobregat. Ara, només l’autòpsia podrà confirmar si es tracta d’algun d’aquests homes desapareguts o s’obrirà una nova investigació per trobar la identitat i les causes de la mort d’aquesta persona.


Comentaris

envia el comentari