Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Troben mort a Gurdor

Els Mossos troben mort a Gurdor: feia 4 dies que havia desaparegut al Baix Llobregat

La policia catalana va demanar col·laboració ciutadana per localitzar-lo

Les desaparicions a Catalunya no donen treva. Sembla quelcom llunyà, però són moltes les persones que desapareixen a casa nostra ja sigui per voluntat pròpia, perquè s'han desorientat, com pot ser el cas de les persones grans, o bé perquè els han retingut a la força.

En la major part dels casos, aquestes desaparicions acaben amb un final feliç, ja que, normalment, els agents de la policia catalana els acaben trobant en perfectes condicions. Encara que no sempre és així.

Aquest és el cas d'en Gurdor, un home de 48 anys que va desaparèixer el 4 d'agost a Cornellà de Llobregat, municipi de la comarca del Baix Llobregat. En el moment en què es va efectuar la denúncia, el cos de policia va iniciar el protocol de cerca i va demanar col·laboració ciutadana a través del seu compte de Twitter.

Tot just avui, els Mossos han anunciat a través de les xarxes socials que s'ha localitzat el cos sense vida de Gurdor. Fins al moment, no han transcendit detalls de què li hauria pogut passar.

Identificat el cos trobat al riu Ebre

El 28 de juliol, els Mossos van identificar el cos trobat un dia abans al matí al riu Ebre com el del jove de Benissanet desaparegut aquell dilluns a la tarda.

Agents de la unitat de Policia Científica de la regió de les Terres de l'Ebre dels Mossos d'Esquadra van poder comprovar que el cos corresponia a Idriss B.A., de 21 anys.

Una embarcació de l'operatiu de recerca va trobar el cadàver surant a la riba dreta del riu aigües avall de Miravet, a 8,5 quilòmetres del punt on se'l va veure per últim cop. El jove havia anat amb un grup d'amics a banyar-se a un tram de riu amb escullera prop de Benissanet conegut pel fort corrent fluvial.

Els companys van avisar de la desaparició del jove, que pràcticament no sabia nadar, cap a les set de la tarda.

Un operatiu format pels Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra, incloses embarcacions, equips subaquàtics i un helicòpter, va pentinar la ribera i la llera de l'Ebre per trobar-lo.

D'aquesta manera, el dimecres 27 de juliol, el cos ofegat va aparèixer a 2,4 quilòmetres de Miravet, després d'haver estat arrossegat pel corrent del riu 8,5 quilòmetres en unes 40 hores.