Els Mossos busquen a un violador que captava les víctimes amb anuncis de feina

L'home ofereix un treball de neteja per internet i queda amb les víctimes en estacions de tren

El jove que va perpetrar dos robatoris amb violència i una violació de domicili ingressarà a presó
Els Mossos intenten identificar l'home, qui enganyava les noies oferint-los una feina per internet | Cedida

Els Mossos d'Esquadra busquen a un agressor sexual que captava a les seves víctimes, els passats dies 12 i 16 de setembre a Molins de Rei i El Papiol, al Baix Llobregat, a través d'anuncis d'internet, en els quals els oferia un treball de neteja.

Segons ha informat aquest dissabte la 'Cadena SER', aquesta persona va citar a les dones en estacions de tren i, posteriorment, les va portar amb cotxe fins a una zona aïllada, on les va agredir i els va robar les seves pertinences i el telèfon mòbil. L'individu utilitza un portal d'anuncis per a oferir treballs de neteja i així contactar a possibles víctimes.

Es reunia amb les víctimes en estacions de tren

El primer dels successos dels quals la policia té constància va ocórrer el dia 12, quan l'home va citar a una noia en l'estació de tren del Papiol per a parlar d'una suposada oferta de treball. La va fer pujar al seu cotxe i la va portar fins a l'aparcament d'un restaurant, on li va dir que si volia obtenir el treballm havia de mantenir relacions sexuals amb ell. La jove, de 20 anys, es va negar i va aconseguir fugir, encara que l'home es va quedar amb la seva bossa i el seu telèfon mòbil.

  

D'altra banda, el passat dia 16, va citar a una altra noia interessada per l'anunci en l'estació de Rubí, al Vallès Occidental, a les quatre de la tarda i, posteriorment, li va dir que pugés al seu cotxe amb l'excusa d'ensenyar-li on treballaria. Van arribar fins al polígon de Ca Rabella de Molins de Rei, molt prop del cementiri i darrere d'una fàbrica, on va violar a la jove, de 18 anys, i li va robar la bossa i el telèfon mòbil, amb el que no va poder alertar sobre el que li va succeir fins que va trobar a un vigilant privat d'una empresa de la zona.

  

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea de Recerca Criminal de la Regió Metropolitana Sud, que mantenen en secret el cas, busquen dades per a intentar identificar a l'individu, a través d'imatges, possibles testimonis, de la pàgina web en la qual va posar l'anunci o per la descripció feta per les pròpies víctimes.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari