Entrada de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida

Els Mossos en xoc: troben el cos d'un fetus en avançat estat de gestació en un pis

Tant la noia com la família desconeixien que estava embarassada

Terrible succés a la capital del Segrià quan, aquest dimecres a la nit, es va trobar en un pis de la localitat un fetus dins d'una bossa de plàstic en avançat estat de gestació.

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un fetus en un avortament, trobat en un pis del barri de la Bordeta de Lleida dimecres a la nit, el qual es trobava en avançat estat de gestació i amb el cordó umbilical.

Segons ha avançat el Segre, l'embarassada és una noia de 22 anys que hores abans havia ingressat a l'Hospital Arnau de Vilanova per una hemorràgia.

No sabien que estava embarassada

L'ACN ha confirmat que tant ella com l'entorn familiar asseguren que no sabien que estava embarassada i per això s'investigaran també les circumstàncies de la noia.

El més sorprenent de tot, tal com avança el Diari Segre, és que la mateixa noia va dir als agents de policia que no sabia que estava embarassada, fet que costa de creure, ja que, com s'ha esmentat anteriorment, el cos del nadó estava en avançat estat de gestació.

Pel que fa al fetus, els forenses hauran de determinar si ja estava mort quan la noia va patir l'avortament o si va morir després. Així que caldrà esperar el resultat de l'autòpsia per tal d'escalrir els escabrosos fets.

La noia vivia al pis on es va trobar el fetus amb el seu xicot i la mare d'ell. Va ser la sogra qui, quan va arribar al seu domicili de la feina, va trobar el fetus en una bossa al lavabo i va decidir trucar al Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i als Mossos d'Esquadra.

Tant els familiars de la noia com la mateixa parella, van declarar davant els agents de la policia catalana que desconeixien que ella estigués embarassada. De fet, el jove, parella de la noia, va dir a la seva mare que moments abans havia anat a l'hospital, ja que ella tenia una emorràgia.

▶️ Els Mossos desarticulen una banda que robava desenes de cotxes

Posteriorment, van tornar al domicili familiar i, a partir d'aqiest moment es desconeix què va passar. Per aquest motiu, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació.

Segons fonts del mitjà lleidatà, el cos del fetus correspondria al d'una nena.