Es registren tres agressions sexuals en cinc dies a Barcelona

Un motorista ruixa un vianant amb esprai per robar-li la motxilla a Barcelona

Els Mossos asseguren que no es tracta d'una «nova moda» de furts violents a la ciutat

Un motorista ha atacat diversos vianants aquest dilluns amb un esprai de defensa personal per robar-los a Barcelona.  Els fets han tingut lloc prop de les dues del migdia, a la cantonada dels carrers Pau Claris i Diputació, a l'Eixample, segons informa 'El Caso'.

Es tracta d'una nova tècnica per cometre furts a la ciutat. Des de la seva motocicleta, agredia així la víctima, per deixar-la fora de joc i poder sostreure les seves pertinences.

En aquest últim cas,  el motorista va passar pel costat de la seva víctima, la va ruixar amb l'esprai i li va robar la motxilla. Les persones que es trobaven prop del lloc dels fets van ajudar l'home que va rebre l'atac, de nacionalitat espanyola, donant-li aigua perquè es recuperés de  la irritació i picor que li havia causat la substància.

Una víctima mortal per un robatori semblant

Els Mossos  han pogut recuperar l'esprai en qüestió i l'estan analitzant, a l'espera de trobar-hi empremtes del lladre i agressor, que encara no s'ha pogut identificar. La investigació continua oberta, tot i que la policia catalana ha assegurat el mitjà citat que «no és una nova moda» de robatoris violents que s'està estenent per la ciutat, tot i no ser el primer cas amb el qual un lladre opera fent ús de tal operativa.

Justament el passat 25 de juny, un alt càrrec del govern de Corea del Nord va morir a Barcelona  durant la seva visita institucional, en un fet similar. Aquesta vegada,  el motorista va fer una estrebada a la dona, que caminava per la zona de Diagonal Mar, per robar-li la bossa de mà. La víctima va caure a terra i va acabar morint a l'hospital, per les ferides rebudes durant l'atac.

També et pot interessar...