ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma gairebé 20.000 nous contagis i 401 defuncions més per coronavirus

Un jove rep multes de més de 3.000 euros pel cotxe que va vendre fa sis anys

L'antic propietari del vehicle pateix embargaments constants als seus comptes corrents per culpa de les sancions

Multes de fins a 3.000 euros per un cotxe que es va vendre fa 6 anys
Multes de fins a 3.000 euros per un cotxe que es va vendre fa 6 anys | cedida

L'antic propietari d'un vehicle segueix rebent multes 6 anys després d'haver-se venut el cotxe; un perjudici de més de 3.000 euros que li han anat embargant del seu compte corrent. En una entrevista a RAC 1, la mare de la víctima d'aquest desgavell administratiu ha explicat com el jove mileurista ha de fer front a les constants sancions per excés de velocitat i diverses infraccions de trànsit de qui seria l'autèntic propietari del vehicle.

El jove Álvaro va vendre el seu vehicle a una empresa de ferralles

L'Álvaro, un noi que llavors tenia 22 anys, va vendre el seu cotxe, un Renault Clio vermell, a una empresa de ferralles, on suposadament l'havien de donar de baixa i desballestar. No sabia però, que aquella operació s'acabaria convertint en un malson; i és que al cap de pocs mesos ja va començar a rebre notificacions de multes com si encara fos el propietari del vehicle.

Més notícies relacionades: «Cau un cotxe des d'un pont a la llera del riu a Tarragona»

En un primer moment, va fer cas omís d'aquelles notificacions, pensant que es tractaria d'alguna mena d'error; però a partir del 2016 li van començar a embargar el compte. Des de llavors ha hagut de pagar més de 3.000 euros, i l'administració encara li reclama uns 2.000 més.

En un primer moment els Mossos no van creure l'Álvaro, perquè no tenia cap comprovant de venda
En un primer moment els Mossos no van creure l'Álvaro, perquè no tenia cap comprovant de venda | Mossos d'Esquadra

Les multes segueixen arribant malgrat denunciar la situació als Mossos

En trobar-se en aquella situació, l'Álvaro va recórrer a un advocat, amb el qual, després de molts esforços va aconseguir que li acceptessin una denúncia per suplantació d'identitat.

Més notícies relacionades: «El preu del transport públic a l'àrea metropolitana no augmentarà el 2019»

En un primer moment els Mossos d'Esquadra no havien acceptat la demanda, ja que el noi no disposa de cap paper que demostri la venda, i l'empresa de ferralles que li va comprar, Reciclatges Benito, va tancar, juntament amb el fet que el seu antic dirigent no vol saber res de l'assumpte. No obstant això, l'Álvaro ha pogut demostrar clarament que no té el vehicle des de fa anys, i segons apunta la seva mare, els mateixos agents sabrien qui és el posseïdor actual del vehicle; un reincident, del qual els agents no els han volgut revelar la identitat.

Tot i demostrar que no té el vehicle i constar com a denunciant de suplantació d'identitat, l'Álvaro segueix rebent multes de tota mena, especialment per excés de velocitat a l'Àrea Metropolitana de Barcelona; motiu pel qual la seva mare ha demanat ajuda als mitjans de comunicació per ajudar-los a localitzar un Renault Clio vermell, matrícula: B2261OP.


Comentaris

envia el comentari