Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Rodalies a l'estació de Sants

Un mur caigut a les vies talla la circulació de la línia R1 de Rodalies al Maresme

Els fets han tingut lloc cap a les 11:20 hores, a causa d'un accident de trànsit
Imatge de Rodalies a l'estació de Sants
La línia R1 de Rodalies ha quedat interrompuda a causa d'un mur caigut a les vies al Maresme | Catalunya Diari

El transbordament ja existent entre Blanes i Malgrat de Mar s'allarga fins a Arenys de Mar aquest divendres al migdia. Tal com han anunciat des de Rodalies, la circulació ferroviària de la línia R1 de Rodalies està interrompuda des de les 11.20 hores entre les estacions d'Arenys i Canet de Mar per la caiguda d'un mur sobre la via a causa d'un accident a la carretera. Per mirar de garantir la mobilitat dels usuaris, el transbordament ja existent entre Blanes i Malgrat s'allarga ara fins a Arenys, segons ha informat Renfe.

La circulació ferroviària de la línia R1 de Rodalies ha quedat restablerta poc abans de les 12 entre les estacions d'Arenys i Canet de Mar, després de més de mitja hora d'interrupció per la caiguda d'un mur sobre la via a causa d'un accident a la carretera. Per mirar de garantir la mobilitat dels usuaris, el transbordament ja existent entre Blanes i Malgrat s'ha allargat fins a Arenys, segons ha informat Renfe.

Incendi a Mataró amb danys físics

Estan sent uns dies tensos per a la població del Maresme. A última hora d'aquest dimecres, últim dia de setembre, els Bombers de la Generalitat van informar d'un incendi declarat al coll de cal Bruguera de Mataró. Els equips d'emergències van rebre la trucada a les 22.58 de dimecres, i l'endemà al matí van comunicar que seguien treballant per extingir les flames. 

Finalment, l'incendi va quedar-se en un ensurt amb importants danys materials com és un vehicle i una pila important de llenya, però no s'ha hagut de lamentar cap víctima mortal a la capital del Maresme. Els Bombers van aconseguir apagar-lo després d'una dura i tensa nit als carrers de Mataró.