part a un portal de Sitges

Busquen la dona que va ajudar a Livia, la mare que va parir a un portal de Sitges

Un mes després del sorprenent part, la mare busca a l'anònima que la va ajudar

Laia és el nom de la nena que va néixer fa just un mes en circumstàncies sorprenents. La seva mare, Livia, començava a «sentir un dolor extremadament fort», com explica davant les càmeres de Telecinco. Ràpidament, va saber que la seva nena no trigaria en néixer i que havien de córrer a l'hospital. Però tot això es va quedar en un intent que es va veure interromput al mateix portal de casa seva.

La càmera de seguretat ho va gravar tot

Els intensos dolors la van obligar a parir allà mateix, i davant una càmera de seguretat que va deixar constància de l'escena. Amb no gaires empentes, la petita Laia, ja era mig fora, mentre el seu pare, Jordi, l'ajudava a néixer i trucava l'ambulància.

L'esdeveniment es va convertir en un ensurt quan van veure que la nouvinguda no respirava. Laia havia nascut amb el cordó umbilical enredat al coll que li asfixiava. L'ajuda d'una dona que passava pel carrer va ser crucial per poder salvar a la Laia. La dona, que es desconeix el seu nom, va entrar al portal que era obert en sentir els crits i els sorolls, i no va dubtar en ajudar.

«M'agradaria saber qui és per agrair-li-ho», demana la mare

L'ambulància no va trigar a arribar i emportar-se a mare i filla a l'hospital, sense temps per comiats amb la dona.

Un mes després del naixement, els pares de la petita busquen a l'anònima per agrair-li l'ajuda durant el part. «M'agradaria saber qui és per agrair-li-ho», anuncia als informatius a manera de petició.

Potser l’anònima heroïna, prefereix mantenir la seva identitat en secret i gaudir de la satisfacció d’haver salvat la Laia.

▶️ Terrible troballa de la Guàrdia Civil a Barcelona: apareix el cadàver d'una dona