Uns narcotraficants, obligats a rescatar els guàrdies civils que els perseguien a Màlaga

L'helicòpter del cos policial els va requerir ajuda per megafonia

lancha narcos
L'embarcació dels narcotraficants que va causar l'accident | Guàrdia Civil

En ple operatiu contra el narcotràfic a la costa de Mijas (Màlaga), l'embarcació de la Guàrdia Civil va patir un accident contra la llanxa dels narcotraficants. De fet, els agents van haver de ser rescatats pels mateixos ocupants de la barca, en requerir-los ajuda l'helicòpter de l'institut armat.

Va passar durant el matí del passat divendres, quan una embarcació del Servei Marítim Provincial de Ceuta perseguia la llanxa, sospitosa de transportar droga, ocupada per quatre persones. Durant la persecució, es va produir el xoc entre totes dues embarcacions i els tres guàrdies civils al capdavant de l'operatiu van caure a l'aigua.

Van requerir l'ajuda dels 'narcos' per megafonia

Es va requerir per megafonia als ocupants de la narcollanxa que donessin suport als agents, de manera que els quatre perseguits van rescatar els policies, que resultarien finalment il·lesos.

Els quatre individus han estat detinguts per delicte de tràfic de drogues i s'han requisat més de 80 fardells d'haixix, que pesaven més de 3.000 quilos i que havien caigut al mar.

També et pot interessar...


Comentaris
Joan Llimona
I ARA EL REI A QUI LI PENJARA LES MEDALLES ??? EI

envia el comentari