Aixecament d'un cadàver

Natalia, la dona que ha matat a la seva parella, un noi de 26 anys a Saragossa

La dona no tenia cap mena d'antecedents

Aquest diumenge passat, una dona ha assassinat la seva parella a l'habitatge que tots dos ocupaven. La dona, Natalia, va posar fi a la vida del seu xicot apunyalant-lo després de mantenir una discussió. La dona va agafar un ganivet de cuina i li va propinar diverses ganivetades a la seva parella en zones vitals.

Els fets han tingut lloc a Saragossa, concretament en un pis okupa situat al número 273 de l'avinguda Madrid. Va passar al voltant de les 10:00 del matí.

Els veïns, després de sentir els crits que venien del pis, van decidir trucar al 091. Posterior a això, van deixar de sentir soroll. Ningú va saber que el silenci era perquè la dona havia posat fi a la vida de la seva parella, Sliman Guiz, de 26 anys i de nacionalitat algeriana.

El cas consisteix en el primer assassinat a Saragossa d'aquest any

La Brigada de Seguretat Ciutadana de la Prefectura Superior de Policia d'Aragó va anar al lloc dels fets. Allà van trobar Natalia C., una colombiana de 32 anys juntament amb la víctima, la qual estava plena de sang.

Els agents van donar l'avís a emergències, però quan el personal sanitari va anar al lloc dels fets no van poder fer res per l'home. Els sanitaris van certificar la mort de la víctima. La dona va ser detinguda a l'interior del domicili com a presumpta culpable d'homicidi.

Es tracta del primer assassinat produït a Saragossa i Aragó des de començament d'any. El cos de la víctima ha estat portat a l'Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses (IMLCF) perquè se li faci l'autòpsia. Actualment, el Grup d'Homicidis està tractant d'investigar el motiu pel qual Natalia va matar la seva parella.

No hi consten denúncies per violència masclista que facin intuir un atac en defensa pròpia. El que sí que se sap, segons les diligències obertes, és que la discussió que va provocar l'assassinat no va ser l'única discussió que van mantenir aquell dia.

És una parella que sempre mantenia nombroses discussions

Tampoc no van ser úniques discussions d'un dia, hi ha constància que la parella sempre estava amb discussions contínues. Hores abans de cometre el crim, els veïns ja van donar l'avís a la policia. De fet, fins i tot una patrulla es va presentar al domicili per comprovar si anava tot bé.

Foto d'un agent de la Policia Nacional d'esquena.
Una patrulla de la policia va anar al pis hores abans que es produís l'assassinat | Policia Nacional

Després de corroborar que cap dels dos presentava lesions o ferides visibles i que tampoc hi havia res al pis que fes sospitar, se'n van anar. Poc temps després, uns altres agents van tornar i es van trobar amb l'escena del crim.

Previsiblement, ara la dona estarà detinguda fins al termini màxim de 72 hores. Un cop esgotat aquest temps, passarà a disposició del Jutjat d'Instrucció número 3 de Saragossa. L'encarregat de portar el cas serà finalment el magistrat titular del número 1.

El darrer assassinat a Saragossa va tenir lloc al desembre

Natalia, la presumpta culpable del cas, no tenia cap mena d'antecedents. La seva parella, Sliman, sí que tenia una causa oberta per baralla tumultuària i lesions. Va tenir lloc a causa d'una baralla entre compatriotes, va passar el mes d'agost del 2022.

El seu assassinat es tracta del primer dut a terme a Saragossa des de començament d'any. El darrer produït va tenir lloc al mes de desembre. Va ser el cas d'Antonio Giger Kaufmann, un argentí de 83 anys amb nacionalitat suïssa que va assassinar la seva dona Mari Carmen a cops de martell.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món de SUCCESSOS al WhatsApp