Natalia Sánchez va demanar consell a uns turistes espanyols per sortir de París

La jove va estar dies ingressada a un hospital psiquiàtric de París

La jove estudiant va ser localitzada ahir en bon estat
La jove estudiant va ser localitzada ahir en bon estat | Facebook

Una setmana després que se li hagués perdut la pista, la jove estudiant d'Erasmus, Natalia Sánchez, va ser localitzada ahir dimecres a l'hospital psiquiàtric Henry Ey de París, en bon estat de salut. Sánchez portava ingressada al centre mèdic diversos dies després que agents de la policia francesa la trobessin desorientada pel carrer i sense documentació. 

No obstant això, no va ser fins ahir que, un cop es va obrir la investigació per esclarir la desaparició, els agents van considerar que la noia hospitalitzada podia ser Natalia. El pare de la jove va ser l'encarregat de confirmar que les sospites dels agents eren certes.

Natalia Sánchez Uribe, desaparecida en París
L'estudiant d'Erasmus no s'havia adaptat bé a la ciutat ni havia fet amistat amb molta gent  | Instagram

 

Natalia va demanar ajuda a diversos turistes espanyols

El mateix dia de la seva desaparició, el passat 1 de maig, diversos turistes espanyols van coincidir amb ella però quan hi van parlar es van adonar pel seu comportament que «alguna cosa no anava bé». Fins i tot, segons informa el mitjà 'ABC', un dels turistes va trucar al consolat d'Espanya a París aquell mateix dia per explicar que una noia «que semblava desorientada» li havia demanat ajuda i el mòbil quan van coincidir als Jardins de Luxemburg. En aquells moments però encara no s'havia denunciat la desaparició de l'estudiant.

Més tard, una parella de turistes, també espanyols, van coincidir amb Natalia a l'autobús on van estar parlant durant el trajecte. Finalment, van baixar a la mateixa parada, la cèntrica plaça de Trocadero, on la noia va aprofitar per demanar-los consell per sortir d'allí i els hi va confessar que volia abandonar París.

La parella ha declarat que Natalia semblava «absent» i tenia una actitud estranya, com si estigués «temorosa». Un cop a Espanya, es van assabentar que la seva família la buscava i van enviar correus a la Fundació QSD i a la Guàrdia Civil amb tota aquesta informació. Els responsables de la investigació van mantenir en secret la informació aportada pels turistes per no perjudicar la cerca de la jove de 22 anys. 


Comentaris

envia el comentari