Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Hospital Matern Infantil de Màlaga

Un nen de 12 anys crític a Màlaga després de llançar-se al buit per deliris febrils

El menor ha estat ingressat a l'Hospital Matern Infantil de Màlaga

Un menor de 12 anys continua en estat crític a l'Hospital Matern Infantil de Màlaga després de caure d'un balcó d'una segona planta a la localitat malaguenya de Mijas.

Aquesta notícia que ha deixat impactada la població turística andalusa. No donaven crèdit a què havia passat amb aquest nen, que avui es debat entre la vida i la mort després dels fets d'anit cap a la una de la matinada.

Des d'Emergències112 Andalusia han rebut diverses trucades cap a les 0.50 h d'alguns veïns. Aquests alertaven que un menor s'havia precipitat des d'un balcó d'un habitatge de Mijas.

Un menor de 12 anys, en estat crític després de precipitar-se al buit a Mijas

Estem parlant d'un habitatge situat al carrer Azucena, que ha vist com el menor es precipitava al buit i molts testimonis han vist aquest moment brutal des del carrer. Fins i tot, els serveis d'emergència han estat avisats per un familiar del menor, que s'adonava que tot hauria passat a causa d'un episodi de febre i deliris.

Mà d'un nen ingressat amb una via intravenosa.
Un menor de 12 anys està entre la vida i la mort després de llançar-se al buit des de casa seva. | iStockPhoto (AgFang)

El menor hauria patit deliris febrils al seu domicili

Després d'aquests avisos a la Guàrdia Civil i a la Policia Local, els serveis sanitaris van arribar fins al lloc i van traslladar el menor a un centre hospitalari. Concretament, se'l van emportar a l'Hospital Matern Infantil de Màlaga, a la unitat de cures crítiques de pediatria de l'hospital. 

Per si no n'hi hagués prou, les males notícies sobre menors ingressats en aquest hospital malagueny no paren d'arribar. Fa unes hores, també hi han ingressat un menor de dos anys que està en estat crític amb símptomes d'ofegament.

Un altre menor en estat crític després d'ofegar-se en una piscina

El menor hauria estat trobat amb aquests símptomes en una piscina d'un habitatge d'Estepona fa un parell de dies. Dilluns a les 13.15 h, els serveis d'Emergència 112 Andalusia van rebre l'avís que un nen de 2 anys s'havia ofegat en una piscina d'una urbanització d'Estepona.

Imatge dels peus d'un nen nedant a una piscina
A causa d'un ofegament, un altre menor està ingressat a la unitat de crítics del mateix hospital. | Canva

En el moment en què van rebre la trucada, el nen ja era fora de l'aigua. L'operativa formada per Policia Nacional, Local i sanitaris del 061 va començar a executar-se i, finalment, el menor va ser traslladat a l'hospital.

Segons ha confirmat SER Málaga, aquest menor també es troba en estat crític a l'àrea de pediatria del centre hospitalari malagueny. I veurem en les pròximes hores si hi ha un nou comunicat mèdic que pugui indicar algun tipus de canvi en el greu estat d'aquests dos menors.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!