Vehicles en direcció Barcelona i carril addicional obert a l'AP-7 a l'altura de Gelida en l'operació tornada de Dilluns de Pasqua

Dos ferits greus en un xoc entre una furgoneta i un camió a l'AP-7

A causa de la gravetat dels fets, el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat dos helicòpters medicalitzats

Terrible accident a l'AP-7. Dues persones han resultat ferides greus en un accident que ha tingut lloc a l'AP-7 a l'altura de Banyeres del Penedès, al Baix Penedès. Tal com han informat el Servei Català de Trànsit (SCT) i els Bombers de la Generalitat a través de les xarxes socials, els fets han tingut lloc a les 9:34 hores d'aquest matí. 

En el sinistre i, per causes que fins al moment es desconeixen, han xocat una furgoneta i un camió. Arran de la topada, dues persones han quedat atrapades a l'interior del vehicle i cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat estan treballant per treure-les. Així ho han afirmat a través del seu compte de Twitter.

«Estem treballant 5 dotacions de Bombers en l'accident de l'AP-7 a Banyeres del Penedès on han xocat una furgoneta i un camió i dues persones han quedat atrapades».

Retencions a l'AP-7

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que s'han generat retencions quilomètriques en sentit nord a la via afectada per l'incendi d'un camió. D'aquesta manera, el xoc entre els dos vehicles s'hauria produït en el moment en què estaven retirant el vehicle incendiat de la carretera. 

«Per retirada de vehicle a l'AP-7 a Castellet i la Gornal, només un carril obert en sentit nord i aturades de 7 km des de Banyeres del Penedès», ha piulat Trànsit. 

Pel que fa a les dues persones ferides de gravetat, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat dues dotacions terrestres i dos helicòpters medicalitzats que han traslladat els ferits d'urgència a l'Hospital de Bellvitge i al de Vall d'Hebron de Barcelona.

Trànsit dona suport a les víctimes

El Servei Català de Trànsit recorda que el Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre i conèixer els recursos existents.

A més de rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació i el suport psicològic davant d'un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.