Un nen de 14 anys, atacat a cops de puny per una banda violenta a Castelldefels

El menor ha necessitat assistència sanitària

Menor de 14 anys atès per una agressió grupal a Castelldefels el juliol de 2020
El menor ha necessitat assistència sanitària | Helpers BCN

Un nen de 14 anys ha resultat ferit en ser agredit per un grup de sis joves magrebins, que han assaltat la víctima per sostreure-li el telèfon mòbil. Els fets han tingut lloc a Castelldefels (Baix Llobregat).

Els atacants han propinat diversos cops de puny al menor, que ha necessitat assistència sanitària, tal com avança 'Helpers BCN' a Twitter.

Es considera un nou atac en grup de la 'txarmil', terme que s'utilitza modernament al Marroc per descriure la subcultura de bandes juvenils violentes relacionades amb actes de delinqüència.  Ara, bandes de joves magrebins semblen emular la violència i 'modus operandi' d'aquests grups a Catalunya, especialment a les comarques barcelonines.

Els acusats d'una violació en grup a Girona, absolts

L'Audiència ha absolt els dos acusats que s'enfrontaven a 46 anys de presó cadascun per violar en grup una noia a Girona la matinada del 21 de gener del 2017. La sentència conclou que «no ha quedat acreditat que els acusats, actuant sols o conjuntament amb una tercera persona, subjectessin la víctima i l'obliguessin a mantenir relacions sexuals contra la seva voluntat».

El tribunal apunta que, al llarg del procediment, la víctima ha incorregut en «contradiccions» i «discordances importants» que fan impossible «demostrar l'acusació més enllà de tot dubte raonable». L'Audiència imposa una multa de 240 euros a un dels acusats per furtar-li el mòbil a la víctima. 

Al final del judici, la fiscalia i l'acusació particular van mantenir la petició de 46 anys de presó per a cadascun dels acusats per un delicte d'agressió sexual amb penetració com a autors i dos delictes més com a cooperadors necessaris. Els acusats van negar els fets i els advocats de la defensa, Carles Monguilod i Narcís Badosa, van sol·licitar l'absolució.


Comentaris

envia el comentari