Arbre caigut.

Un nen de 13 anys ferit molt greu per la caiguda d'un arbre a l'Anoia

El menor ha estat traslladat a l'Hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues de Llobregat

Nou tràgic succés a causa del mal temporal a Catalunya. Un nen menor d'edat ha quedat ferit de gravetat en caure-li a sobre la branca d'un arbre a Vilanova del Camí, a l'Anoia.

Un nen de 13 anys ha resultat ferit crític aquest dimecres a la tarda a Vilanova del Camí per la caiguda de la branca d'un arbre, segons ha informat Protecció Civil.

El succés s'ha produït en el marc de la tarda de tempestes que assolen bona part del país. El cos d'emergències indica que el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha rebut l'avís de l'incident poc abans de les sis de la tarda i que ha enviat al lloc una dotació.

El menor ha estat traslladat a l'hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues de Llobregat, al Baix Llobregat.

Vies de tren afectades per la caiguda d'arbres

Les tempestes que ruixen aquest dimecres diversos punts de Catalunya han afectat línies ferroviàries tant de Renfe com de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) per caiguda d'arbres a les vies.

En el cas de Renfe, hi ha afectacions a la R2, a la R2 sud i a la R4, amb demores d'entre mitja hora i tres quarts, segons informa la companyia. En el cas d'FGC, s'han vist alterats els serveis de la línia Barcelona-Vallès i de la línia Llobregat-Anoia.

A la línia S2 de la primera línia algun tram ha quedat inhabilitat fins que s'han retirat les branques dels arbres, tal com ha passat a la Llobregat-Anoia. Els trens de la línia R6 circulaven fora de l'horari habitual també per un arbre a la via.

Una altra afectació a Renfe s'ha produït a les vies R13, R14, R15, R16 i R17. Aquí ha calgut interrompre la circulació entre Sant Vicenç de Calders i Tarragona també a causa de les condicions meteorològiques adverses.

En paral·lel, els Bombers de la Generalitat han informat que entre les 18:00 hores de la tarda i les 20:00 hores del vespre han rebut 208 avisos per tempesta, principalment de la regió metropolitana nord (103) i de la sud (86). En total, des d'ahir a les 20:00 hores del vespre el cos ha atès 823 avisos.