Fotografia de peces de Lego

Un nen viu dos anys amb una peça de Lego incrustada al nas sense saber-ho

El menor, de set anys, va introduir-se la peça jugant i el metge va dir que no era perjudicial


Sameer Anwar, un nen de 7 anys de Dunedin, una ciutat de poc més de 100.000 habitants del sud de Nova Zelanda, ha portat durant dos anys una joguina a les seves foses nasals, tal com relata 'El Caso'. Fa dos anys, el petit, que jugava, com molts altres nens ho fan, amb les seves peces Lego, es va introduir una petita peça de l'emblemàtic joc al nas. Es tracta d'un braç d'un dels ninos amb què jugava. Aleshores no se'l va poder extreure, i, immediatament, els seus pares el van portar d'urgència al metge.

El doctor que els va atendre, però, no va poder treure la peça i va tranquil·litzar els progenitors del petit assegurant-los que l'acabaria expulsant via rectal i que, a més, no era perillosa. Tanmateix, el temps va anar passant i com que Sameer no es queixava d'una possible molèstia, els seus pares van pensar que ja l'hauria extret, tal com el metge els va dir que passaria. No obstant això, el passat dissabte, 15 d'agost, es van endur una sorpresa desagradable.

L'expulsió final

La mare del Sameer havia preparat magdalenes. El petit va acostar-se al forn per agafar-ne una i en fer un moviment estrany va començar a queixar-se perquè li feia mal el nas. La seva mare el va sonar i el petit va començar a expulsar una cosa dura. En mirar el mocador es va sorprendre, ja que hi havia la peça negra de Lego recoberta de fongs. «Va ser una mica fastigós però finalment sabem que, ara sí, l'ha fet fora», recorda la dona a 'The Guardian'.