La nena de 4 anys atropellada a Girona abandona l'UCI

La Policia Municipal de Girona continua investigant les causes del sinistre

El jove conductor va encastar el vehicle contra la terrassa d'un bar
El jove conductor va encastar el vehicle contra la terrassa d'un bar | @UMCmossos

ACTUALITZACIÓ 12/08/2019 19:15 HORES

La nena de 4 anys que es troba ingressada a l'Hospital Josep Trueta de Girona, després de ser atropellada la nit del dissabte per un conductor que va perdre el control del seu vehicle, ha abandonat la tarda d'aquest dilluns la Unitat de Cures Intensives (UCI), i ha estat traslladada a planta. Així ho han confirmat fonts de l'hospital, que han explicat que la menor evoluciona favorablement per la qual cosa ha pogut ser traslladada a la planta pediàtrica.

La menor va patir politraumatismes i traumatisme cranioencefàlic, i el conductor responsable de l'atropellament, un jove de 18 anys que va obtenir el permís de conduir fa dos mesos, va donar negatiu en les proves d'alcohol i drogues.

Atropellada en una terrassa

La nena de 4 anys atropellada aquest dissabte a Girona per un conductor que va perdre el control sortirà de la Unitat de Cures Intensives i passarà a planta aquest dilluns. La menor es troba ingressada a l'hospital Josep Trueta, on va arribar-hi poca estona després del sinistre.

Ella és l'única dels deu ferits – entre els quals es troba el conductor— que continua hospitalitzada. La resta ja van ser donats d'alta aquest diumenge. En paral·lel, la Policia Municipal continua investigant les causes del sinistre.

El conductor va perdre el control del vehicle

El conductor, un jove de 18 anys que fa dos mesos que té el carnet, va perdre el control del vehicle quan circulava pel carrer riu Güell, va pujar damunt la vorera i va envestir la terrassa d'un bar situat a la confluència amb el carrer Mare de Déu del Remei. L'accident va passar a quarts de dotze de la nit del dissabte i el jove va donar negatiu al control d'alcoholèmia.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari