Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Tomás Gimeno i les seves filles Anna i Olivia

La mare de les nenes desaparegudes, a la Guàrdia Civil: «Que sigui cert»

Beatriz Zimmerman manté l'esperança de trobar a les seves filles amb vida

La desaparició d'Anna i d'Olivia a mans del seu pare, Tomás Gimeno, segueix mantenint a Espanya en suspens vint dies després. Malgrat que la Guàrdia Civil manté actives les indagacions i diverses línies d'investigació per intentar trobar el parador de les nenes, el pas del temps i les poques pistes que hi ha al respecte estan complicant el cas de tal manera que fins i tot podria quedar sense resoldre. No obstant això, els investigadors no s'han rendit i segueixen intentant localitzar algun indici que els porti a trobar amb les dues menors.

 

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Rastreig de sang i restes biològiques

Ara es troben rastrejant la casa de Tomás Gimeno per buscar sang o restes biològiques d'Anna i Olivia i, d'aquesta manera, tractar d'esbrinar què ha fet l'exmarit de Beatriz Zimmerman amb les seves filles. Es tracta d'una nova exploració que la mare de les petites desconeixia, però que podria servir com un fil d'esperança per a ella, tal com ha expressat Joaquín Amills a 'El Programa de Ana Rosa'. El portaveu de la família de Beatriz Zimmerman ha aparegut a través d'una trucada de vídeo al plató de Telecinco i ha compartit les últimes novetats de la investigació del cas.

Així, ha explicat que encara que tant ell com la mare de les nenes desconeixien que la Guàrdia Civil estigués realitzant un nou rastreig a casa de Tomás per buscar sang o restes biològiques d'Anna i d'Olivia. L'han rebut com una nova esperança per descartar un dels pitjors escenaris amb què es poden trobar: «Qualsevol acció que hi hagi alleuja, saber que la policia està buscant, alleuja. Crec que estan descartant possibilitats. Tant de bo estiguem en la veritat i quedi descartat, que no pugui trobar-res i significarà que seguim ferms en la teoria que les nenes estan sent cuidades pel seu pare».

Beatriz conserva l'esperança

Joaquín Amills també ha aprofitat la connexió amb 'El Programa de Ana Rosa' per demanar-li a Tomás públicament que «rectifiqui» i que porti de tornada a les nenes amb la seva mare. «Ha estat un greu error. Beatriz mai ha dubtat que estima les seves filles, però ha comès un error greu, les nenes necessiten a la seva mare. Beatriz no podia deixar Anna amb ningú perquè es posava a plorar de seguida i ara estaran preguntant-se tota l'estona per ella».

Malgrat el mal tràngol que està vivint per la desaparició de les menors, la mare de les petites sempre s'ha mostrat molt positiva respecte a la possibilitat de trobar-les: «Ahir em deia: 'Estic molt contenta perquè he somiat que abraçaria a les meves filles'. I això és el que fa que mantingui l'esperança i aquesta gran actitud. Beatriz sobreviu, intentem tenir-la acompanyada, transmetre-li esperança, és una persona que no té maldat ni odi, creu en la gent».

La imatge de Tomás no apareix a la pàgina de la Interpol

A més, Joaquín Amills també ha manifestat el seu desig i el de la mare d'Anna i d'Olivia que la imatge de Tomás Gimeno aparegui a la pàgina web de la Interpol perquè qualsevol pugui reconèixer-lo des de qualsevol part del món. «Si tecleges Gimeno al web, només apareixen les nenes, però perquè apareguin les nenes, per trobar-les, hem de trobar al pare. No es tracta de trobar a les nenes per trobar el pare, i el 70% dels resultats que són òptims en sostraccions parentals en altres països és per albiraments a la pàgina de la Interpol». «Volem que hi hagi el màxim d'informació i que estigui disponible per a tothom, i més en un web com la Interpol que té més de 15.200 alertes de desapareguts», sentència el portaveu de la família.