Port Esportiu Torredembarra Discover

Nit negra a Catalunya: 600 persones enxampades en dues festes il·legals a Barcelona i Calella

Els Mossos desallotgen un 'macrobotellón' amb 200 persones a la Zona Franca de Barcelona | També actuen i desallotgen una altra festa il·legal amb unes 400 persones davant d'una discoteca de Calella de Palafrugell

La Setmana Santa ha provocat un seguit d'imatges lamentables com les ocorregudes aquest cap de setmana primer a Barcelona i després a Calella de Palafrugell. El passat diumenge, 4 d'abril, una operació conjunta de Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana va desallotjar un 'macrobotellón' amb unes 200 persones en un solar de la Zona Franca de Barcelona.

L'avís de la festa il·legal es va rebre a les 21.27 hores a l'avinguda Parc Logístic, a tocar de la sortida 18 de la Ronda Litoral. Diverses furgonetes de Mossos i la GUB es van desplaçar a la zona i van dissoldre la celebració multitudinària amb un balanç de 91 persones identificades i un total de 310 denúncies tramitades per diversos incompliments de les mesures anticovid-19. A banda, una persona va ser investigada per un delicte d'apropiació indeguda, hi va haver una denúncia per alcoholèmia positiva i es van decomissar tres armes.

Nova festa il·legal: 400 persones davant una discoteca a Calella

La Policia Local de Palafrugell i els Mossos d'Esquadra han desallotjat una festa il·legal amb unes 400 persones en un aparcament davant d'una discoteca de Calella de Palafrugell (Baix Empordà). Els fets van passar aquest diumenge a prop de dos quarts de sis de la tarda, quan algú de la festa va trucar al SEM perquè atengués una persona. Una vegada allà, l'ambulància va avisar als cossos de seguretat i diverses patrulles de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra (de les unitats de Seguretat Ciutadana i ARRO) s'hi van traslladar. Els joves escoltaven música des dels cotxes amb un volum molt alt. Amb l'arribada de la policia, però, la gent va anar marxant i al cap d'una hora ja no hi quedava ningú.

Ara, segons han informat fonts de l'Ajuntament de Palafrugell estudiaran els informes policials per saber si hi pot haver conseqüències penals pels assistents ja que van posar en risc la salut de les persones.