Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de l'Aeroport de Barcelona

No se'n recorda de posar el fre de mà i estampa el cotxe contra un avió al Prat

El cotxe de manteniment va quedar atrapat sota l'avió i ningú va resultar ferit

Sorprenent incident a l'Aeroport Josep Tarradellas de Barcelona - el Prat. Un vehicle de l'empresa Acciona, encarregat del 'handling' de passarel·la d'embarcament i desembarcament de les dues terminals de l'aeroport, ha quedat atrapat sota un avió que estava aparcat.

Aquest succés va ocórrer aquest diumenge, vuit de gener, al voltant de les nou de la nit a la terminal 2 de l'Aeroport barceloní. Un vehicle de manteniment de la companyia Acciona, que gestiona la càrrega i la descàrrega de passatgers, mercaderies i equipatges a les instal·lacions va quedar atrapat sota un avió. L'aeronau afectada pertany a la companyia Transvia France, i cobria la ruta Barcelona - París.

Tot va quedar en un ensurt

Segons la informació que va transcendir, l'incident es va originar després que el conductor del cotxe s'hagués oblidat de posar el fre de mà en sortir del vehicle. Aquesta acció va provocar que el vehicle de manteniment anés rodant per la pista i, a poc a poc, acabés sota l'avió francès. Per sort, no es va haver de lamentar cap accident més greu ni tampoc cap ferit.

Imatge de l'avió de l'aeroport
Imatge del cotxe enquistat sota l'avió | Twitter | @locaeropuerto

Tal com ha publicat l'usuari de Twitter @locaeropuerto al seu perfil: «Imatges de l'incident d'avui a l'aeroport de Barcelona en el qual un vehicle ha quedat atrapat sota un avió a causa que el conductor es va oblidar de posar el fre de mà en sortir del vehicle i es va lliscar fins a quedar en aquesta posició». Amb el text adjunta un parell d'imatges on es pot veure el cotxe enquistat sota l'avió a l'Aeroport de Barcelona.

En un altre missatge aquest mateix usuari ha aclarit que l'incident ha passat a la Terminal 2 al voltant de les 21:00 hores del vespre. L'avió afectat, de la companyia Transvía France cobria la ruta París - Barcelona.

Un altre incident amb majors conseqüències

Un altre incident es va produir a l'aeroport de la ciutat comtal el passat mes d'agost. En aquest cas, un avió de la companyia Air Senegal va impactar contra un camió a la pista de l'aeroport barceloní. L'aeronau cobria la ruta Barcelona - Dakar.

L'accident es va produir el passat mes d'agost al voltant de les dotze del migdia, mentre l'aeronau es preparava per enlairar-se. L'avió, en fer marxa enrere va topar amb l'ala amb el camió i el va deixar suspès sobre les rodes d'un dels laterals del vehicle. Tot i l'espectacularitat de la imatge no hi ha cap persona ferida.

Imatge d'un camió i un avió accidentats
L'ala de l'avió va topar contra el lateral del camió | Twitter | @AeroinfoBCN

El xoc, però, va obligar a desembarcar els passatgers, que ja es trobaven a l'interior de l'aeronau, i el vol va quedar cancel·lat. Després de l'ensurt, es va inspeccionar l'aeronau per determinar les causes de l'accident.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp