Muntatge fotogràfic amb una imatge de Danyal Hussein

Un noi de 19 anys mata dues dones per poder guanyar la loteria

Danyal Hussein va ser detingut l'any 2020 per haver assassinat a dues germanes després de signar un 'contracte' amb un dimoni

Els fets es van produir el 6 de juny de 2020 en un parc de Londres, on se celebrava un aniversari. Un noi de 19 anys va apunyalar fins a vint vegades a dues germanes. Danyal Hussein va ser detingut per l'assassinat l'1 de juliol del mateix any.

Durant el procés judicial, l'assassí va confessar que havia signat un 'contracte' amb un dimoni. L'objectiu era posar fi a la vida de diverses dones a canvi de guanyar la loteria.

Aquell dia, Danyal Hussein va assassinar a Nicole Smallman, de 27 anys, i a Bibaa Henry, de 46. Les germanes celebraven un aniversari al Fryent Country Park de Londres. Segons The Daily Mail, Nicole, que va rebre vint punyalades, va oposar resistència.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Amb tot això, durant el procés d'investigació, la policia va confiscar diversos objectes que es van trobar a casa de Hussein. Cal destacar la troballa de tres bitllets de loteria amb una nota escrita a mà.


Aquests bitllets eren el famós 'contracte' amb el dimoni 'Poderoso Rey Lucífugo Rofacale'. Amb aquest contracte, signat amb la seva sang, l'acusat es comprometia a «fer com a mínim sis sacrificis cada sis mesos». Així doncs, el seu propòsit era guanyar la loteria Mega Millions Super Jackpot.

El director de la investigació, Simon Harding, encarregat de detenir Hussein, va insistir que l'acusat «hauria seguit cometent més assassinats» per complir el seu pacte amb el dimoni. Hauria continuat amb la mateixa dinàmica, però va patir una ferida a la mà quan va assassinar a les germanes.

Així doncs, la sang i l'ADN van facilitar la investigació. A més, segons 'MailOnline', Hussein havia participat anteriorment en un programa de la Policia britànica de desradicalització de l'extremisme islàmic l'any 2017, quan tenia 15 anys.

L'assassinat múltiple

Els cossos de les dues germanes van ser trobats entre els arbustos d'una zona de pícnic, on va tenir lloc la celebració de l'aniversari d'Henry.


Hussein estava totalment obsessionat amb els encanteris. Per aquest motiu, va signar el 'contracte' amb la seva sang. L'objectiu de l'acord amb el dimoni era «sacrificar» dones a canvi de guanyar el Super Jackpot de Mega Millions.

D'altra banda, durant el judici, Old Bailey va sentir que, en una altra nota, va oferir sang amb l'objectiu que una noia de la seva escola s'enamorés d'ell.

Ara, la policia encarregada del cas, ha donat a conèixer el moment en què va ser detingut. Van envoltar de cantonada a cantonada la casa de la seva mare amb armes.

Pel que fa al programa de desradicalització, la seva escola Thomas Tallis de Kidbrooke, al sud de Londres, va ser qui va decidir que hauria de participar-hi per prevenir la desradicalización.