Una noia de 28 anys mor a Barcelona en caure d'un terrat on es feia fotos 'selfies'

Els fets, que s'han conegut avui, van tenir lloc la nit del 31 d'octubre en un edifici del districte de Sarrià

Imatge de dues noies fent-se una foto 'selfie'
La noia de 28 anys va caure accidentalment d'un terrat de Barcelona, on estava fent-se fotos 'selfies' amb un grup d'amigues. | Pixabay

Aquest dimecres s'ha conegut la mort d'una noia de 28 anys, després de caure de la teulada d'un edifici al districte barceloní de Sarrià. Segons ha informat el digital 'El Caso', la jove estava amb unes amigues fent-se fotos 'selfie', quan accidentalment va precipitar-se daltabaix. Els fets, segons ha explicat el citat mitjà, van tenir lloc la nit del passat dissabte 31 d'octubre, en un immoble situat al número 19 del carrer Anglí, al barri de Tres Torres.

Segons ha transcendit, la nit del 31 d'octubre, vigília de Tots Sants, al voltant de les 22:30 hores, un grup d'amigues, entre les quals hi havia la difunta, van decidir pujar al terrat de l'edifici. En un moment donat, mentre es feien fotos 'selfies', la noia va caure accidentalment a una zona enjardinada, ubicada entre dos edificis.

Va morir a l'Hospital Clínic a causa de les ferides provocades per la caiguda

Pocs minuts després dels fets, els Mossos d'Esquadra van rebre un avís, traslladant-se immediatament al barri de Tres Torres de Sarrià els cossos d'emergència, entre ells una ambulància que va atendre la noia i va traslladar-la a l'Hospital Clínic. En aquest centre hospitalari, però, no es va poder fer per salvar la vida de la jove de 28 anys, que va morir a conseqüència de les ferides patides en la caiguda.

Després de setmanes d'investigació, els Mossos han tancat les indagacions perquè han confirmat que va tractar-se d'una mort accidental.

Espanya, quart país del món en morts per 'selfies'

Segons dades que es van fer públiques el passat mes de març, Espanya és el quart país del món que ha registrat més morts per 'selfies', segons l'agència de màrqueting digital Estudio 34. Així, segons un estudi d'aquesta agència, entre 2014 i 2018 van perdre la vida 50 persones a Espanya, situant el país només per sota dels Estats Units, Índia i Rússia.

Les dades assenyalen que un 29% d'aquestes morts es van produir en intents de fer-se fotos en llocs perillosos com a cascades, penya-segats, rius i roques situades a gran altura. Un 16% van tenir lloc en fer-se 'selfies' pujant a cables d'alta tensió o a les vies del tren.


Comentaris

envia el comentari