Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Els Mossos d'Esquadra busquen en Ramon, desaparegut a Caldes de Montbui aquest diumenge 22 de novembre

Busquen Manel, un home desaparegut sense deixar rastre a Catalunya

L'home té 64 anys
Els Mossos d'Esquadra busquen en Ramon, desaparegut a Caldes de Montbui aquest diumenge 22 de novembre
Els Mossos d'Esquadra busquen en Ramon, desaparegut a Caldes de Montbui aquest diumenge 22 de novembre | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra busquen en Ramon, desaparegut el 22 de novembre a Caldes de Montbui, a la comarca del Vallès Oriental. L'home, de 64 anys, fa entre 1,65 i 1,70 metres d'alçada, té el cabell curt i canós, amb barba i bigoti, ulls de color blau i porta ulleres. La policia catalana demana ajuda a la ciutadania per trobar-lo. En cas de tenir qualsevol informació només cal trucar al 112.

 

Busquen un camioner desaparegut a la platja i el troben dormint begut al camió

Surrealista situació que es va viure aquest passat divendres a la costa del Baix Gaià. Les policies locals de Creixell, Torredembarra i Roda de Berà, juntament amb els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Civil i Salvament Marítim van iniciar la recerca d'un camioner de nacionalitat polonesa que s'hauria llençat al mar. 

Segons informa el 'Diari de Tarragona', van rebre l'avís per part d'un altre camioner polonès que feia el viatge conjuntament amb el presumptament desaparegut. Els dos homes van fer una aturada en el seu viatge a l'N-340, entre Creixell i Torredembarra, per descansar. Van comprar cerveses i van anar a beure-se-les a la platja, però van beure massa i els dos van acabar ebris. 

Un conductor es va adormir a la platja, mentre que l'altre es va despullar i es va quedar en roba interior i va desaparèixer. En despertar, l'altre conductor va veure la roba a la sorra i va pensar-se que el seu company s'havia llençat al mar. A partir d'aquí, es van activar Salvament Marítim, la Guàrdia Civil, els Mossos d'Esquadra i les policies locals de Creixell, Torredembarra i Roda de Berà, que van començar la recerca de l'home. Finalment, però, lluny d'haver-se ofegat al mar, una patrulla va localitzar l'home begut, dormint la mona, en calçotets i recolzat a la roda del seu camió.