Dues noies denuncien una agressió sexista en un portal de Barcelona

Totes dues noies van rebre un cop de puny a la cara

Mosso d'Esquadra d'esquena dins un vehicle
L'home es va acostar a les noies per demanar foc | Mossos d'Esquadra

Dues noies han denunciat aquest diumenge una nova agressió sexista als carrers de Barcelona. Els fets han tingut lloc aquesta matinada de diumenge, a les 6.30 hores, quan un home s'ha apropat a dues noies que estaven assegudes en un portal al carrer Arenys, prop de la sortida del metro del Coll - La Teixonera, al barri barceloní de la Teixonera. L'home els hi va demanar foc però elles no li'n van donar perquè no en tenien motiu pel qual es va abaixar els pantalons i va començar a masturbar-se, segons indica un comunicat difós pel comitè de vaga 8 de març d'Horta.

Davant dels fets les noies van intentar fugir del portal però l'home va agafar una del braç tot retenint-la. Ella el va empènyer per poder fugir i com a resposta va rebre un cop de puny a la cara. Tot seguit va colpejar a la segona noia a la cara mentre els cridava «per 'zorras'». Finalment, totes dues noies van poder fugir i arribar a casa. 

Denuncien la manca de recursos

En el comunicat emés, el comitè denuncia la manca de recursos a l'hora d'atendre les víctimes d'agressions sexuals, ja que les dues noies afectades han explicat que no van poder formalitzar la denúncia dels fets en el mateix moment perquè a la comissaria on es van dirigir «només hi havia una persona amb formació per atendre aquests casos». Des del comitè assenyalen que aquesta manca de recursos causa una «revictimització de les persones agredides i n'allarga el patiment».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari