Nou cop de la Guàrdia Civil contra la rereguarda dels top manta de Barcelona

Han intervingut diverses peces de roba falsificades de diverses marques en un local de venda al major de Badalona per valor de 450.000 euros

Un dels molts productes falsificats que la Guàrdia Civil ha intervingut al magatzem de Badalona.
Un dels molts productes falsificats que la Guàrdia Civil ha intervingut al magatzem de Badalona | CatalunyaDiari

La Guàrdia Civil va intervenir aquest dilluns diverses peces de roba falsificades de diverses marques en un local de venda al major de Badalona. La mercaderia intervinguda està valorada en més de 450.000 euros. La policia investiga un home de 45 anys i nacionalitat xinesa com a presumpte autor d'un delicte contra la propietat industrial. Entre les peces de roba intervingudes que estaven posades a la venda hi havia 717 pantalons, 318 camisetes, 1.045 dessuadores de marques com Hugo Boss, Gucci, Fila, Champion, BMW, maserati i Silklik, presumptament falsificades.

Nou cop contra els magatzems del top manta

Aquesta intervenció, que ara haurà de seguir el procediment habitual als jutjats d'instrucció que n'assumirà la investigació, és un nou cop de la Guàrdia Civil contra la rereguarda del top manta a la ciutat de Barcelona. Aquest polígon de Badalona, controlat sobretot per empresaris xinesos, és d'on surten, direcció la ciutat de Barcelona i la costa de Catalunya, la majoria dels productes que acaben sent venuts de manera irregular pels manters.

Igual d'habituals són les batudes de la brigada fiscal de la Guàrdia Civil contra aquestes empreses que habituals són les anades i vingudes de persones per comprar aquest tipus de productes, presumptament falsificats, per després ser venuts, entre altres llocs, a plaça de Catalunya on s'ha instal·lat el punt de venda més gran de la ciutat de Barcelona amb la no-intervenció de l'Ajuntament de Barcelona.

Imatge de la zona de plaça de Catalunya, plena de manters | Guillem RS

 

El top manta, fora de control a Barcelona i sense intervenció per part de la policia

Tot i que l'Ajuntament de Barcelona i el departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, a qui correspon l'ordre públic també a la ciutat de Barcelona, es van emplaçar i conjurar per acabar amb la venda ambulant irregular al centre de Barcelona, i si bé s'han fet algunes operacions de desallotjament dels venedors de la zona i de l'intercanviador de Renfe i Metro de plaça de Catalunya, encara no s'ha posat en marxa cap pla de xoc.

Les intervencions més efectives, de moment, són només aquestes de la Guàrdia Civil contra la rereguarda del top manta, atacant els magatzems que proveeixen d'articles aquest tipus de venedors de productes de manera irregular i falsificats.


Comentaris

envia el comentari