El nou 'Pequeño Nicolás' que s'ha fet passar per espia del CNI i cap de Policia

El jove deia que era «un agent infiltrat immers en una investigació»

Segons ha avançat 'La opinión de Murcia', Jonathan, un noi de 22 anys, va ser detingut la setmana passada a Redovà (Alacant) per vuit delictes, entre els quals destaca la usurpació d'identitat d'un espia del CNI i un inspector en cap de Policia.

El jove, segons ha explicat la seva parella, portava una placa falsa d'identificació i deia que era «un agent infiltrat immers en una investigació». Abans d'aquesta última detenció el noi ja comptava amb 15 ordres judicials per haver estafat gent amb la venda d'entrades de concerts i quedar-se amb articles d'una pàgina de segona mà sense pagar-los.

Tot i haver patit moltes denúncies, a la Policia li havia sigut difícil trobar-lo perquè utilitzava un DNI d'una altra persona. Va ser un error el que va facilitar al cos obrir una investigació quan el jove va enviar el DNI fals a una víctima però el seu telèfon verdader perquè realitzes el pagament.

El jove havia adquirit un uniforme d'inspector

El van localitzar perquè el titular verdader del DNI va comentar que havia donat una fotocòpia a un noi quan feia els tràmits del lloguer d'un pis. D'aquesta manera el van poder localitzar i quan la Policia va procedir a la seva detenció, el jove va intentar fugir amb un cotxe llogat. A la guantera del cotxe van localitzar la placa falsa i el van detenir. A més, havia adquirit un uniforme de gala de cap d'inspector mitjançant una aplicació d'articles de segona mà.

L'acusat ha estat posat en llibertat amb càrrecs fins que se celebri el judici. Per tots aquests delictes, el jove ha estat sobrenomenat com el 'Pequeño Nicolás' del Baix Segura.

També et pot interessar...