Imatge de dos agents dels Mossos d'Esquadra al carrer de Ponent de la Mina

Nou tiroteig al barri de la Mina: aquest cop ha estat a plena llum del dia

Els Mossos no van trobar ferits ni afectats, però van localitzar diversos casquets de bala

Nou incident amb armes de foc al barri de la Mina de Sant Adrià del Besòs. Els Mossos d'Esquadra investiguen un nou tiroteig, que es va produir aquest dissabte a plena llum del dia en una zona molt propera, on dimarts una persona va quedar ferida lleu per arma de foc. Segons ha explicat la policia catalana, l'avís de l'incident es va produir ahir dissabte a les 13.45 hores.

Els fets van tenir lloc a la zona de l'edifici Venus i quan els agents dels Mossos van arribar no van trobar cap persona ferida ni que requerís ajuda policial. El que sí que van trobar els policies són diversos casquets de bala a terra, que van recollir per dur a terme les investigacions pertinents per si hi ha relació amb el tiroteig de dimarts.

Cal recordar que el passat dimarts al vespre, es va produir un tiroteig entre els carrers Mart i Venus del barri de la Mina. Els fets, que van començar arran d'una baralla entre dos adolescents de diferents famílies, van provocar ferides en un braç a un home. En aquest sentit, en un vídeo que es va fer viral a les xarxes, es van sentir almenys una desena de trets.

Condemna dels fets des de l'Ajuntament de Sant Adrià del Besòs

Després de conèixer els fets, l'alcaldessa de Sant Adrià, Filo Cañete, va condemnar aquest «nou episodi de violència» al barri de la Mina, just 24 hores després de la seva reunió amb el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, i el director general de Mossos, Pere Ferrer.

En aquest sentit, Cañete, en un missatge que ha enviat a través de les xarxes socials, ha dit que «no em cansaré de condemnar. Sempre estaré al costat dels que pateixen i continuaré treballant per sumar esforços en matèria de seguretat en contra dels que actuen al marge de la llei i la convivència».

L'alcaldessa creu que els veïns de la Mina «no són mereixedors» d'aquestes problemàtiques de seguretat que pateixen. És per això que ha plantejat un pla de xoc, amb continuïtat en el temps,  que doti de més efectius policials la comissaria dels Mossos.