Una nova desaparició

Nova desaparició a Catalunya: els Mossos demanen col·laboració ciutadana

La dona té 78 anys i necessita medicació

Nova desaparició a Catalunya, en aquest cas a la demarcació de Barcelona. En aquest sentit, els Mossos d'Esquadra han demanat la col·laboració ciutadana per tal de localitzar la María de la Purificación, una veïna del barri de Gràcia de Barcelona.

La dona, de 78 anys, que va ser vista per darrera vegada el passat diumenge, 12 de juny, a la ciutat comtal. 

En una publicació a les xarxes socials, la policia catalana ha explicat que la desapareguda no va tornar a casa el passat diumenge i que se li va perdre la pista. 

En aquest sentit, en la publicació a xarxes socials, els Mossos d'Esquadra han explicat que María mesura entre 1,60 i 1,65 i és de complexió prima. A més, en el moment de la desaparició portava pantalons blaus, una dessuadora blanca i una cartera vermella.

Els agents, també, han afirmat que la desapareguda va sense documentació i necessita medicació.

«La María de la Purificación va desaparèixer el 12 de juny a Gràcia (Barcelona). Ajuda'ns a trobar-la», han publicat.

▶️ Els Mossos desarticulen una banda que robava desenes de cotxes

Una altra desaparició aquest diumenge passat

Commoció davant la desaparició d'un home, del qual no se'n sap res des d'ahir diumenge, dia 12 de juny. Les autoritats informen que va desaparèixer a la ciutat de Lleida i, fins al moment, els familiars i amics no n'han tingut cap notícia.

Els Mossos d'Esquadra estan buscant i investigant la desaparició d'un home a la capital del Segrià aquest diumenge, 12 de juny. L'home es diu Martín, de complexió normal, ulls foscos i cabell una mica canós i curt.

A més, en el moment de la desaparició duia una motxilla del Futbol Club Barcelona. Martín, va marxar del seu domicili sense mòbil, sense diners i sense documentació personal, fet que dificulta encara més la seva cerca. 

Els Mossos demanen col·laboració ciutadana

La policia catalana ha fet una crida a través del seu compte de Twitter i demana col·laboració ciutadana davant qualsevol notícia que algú pugui tenir sobre Martín.

«En Martín va desaparèixer el dia 12 de juny a Lleida. Ajuda'ns a trobar-lo», ha publicat el cos de policia a les seves xarxes socials oficials. 

Així, el número de telèfon d'emergència 112 és l'indicat per posar-se en contacte si alguna persona sap quelcom de l'home.