Gir de 180º: Una nova troballa podria demostrar que Madeleine McCann està viva

Aquest es la principal hipòtesi de la policia alemanya

Madeleine McCann, desapareguda a l'Algarve l'estiu de 2007
Madeleine McCann va desaparèixer fa 13 anys | Catalunya Diari

El cas de Madeleine McCann, la nena britànica desapareguda l'any 2007 a l'Algarve portuguès, podria tornar a fer un gir inesperat. Això semblen apuntar els investigadors alemanys que han permès reobrir el cas 13 anys després. 

Mentre la policia germana continua treballant en la cerca de noves pistes a Seelze on se sospita que podia haver estat retinguda pel sospitós, Christian Brückner. Noves informacions apunten que aquest hauria fet una terrible confessió a un amic: hauria mostrat admiració per la història de Josef Fritzl. Aquest austríac, conegut com al monstre d'Amstetten, va mantenir tancada a la seva filla 24 anys i a qui va violar de manera continuada, tenint 7 fills amb ella. 

Les autoritats policials alemanyes miren de comprovar si Brückner, que es troba tanca a la presó de 2011 per tràfic de drogues, hauria volgut imitar a Fritzl. S'està intentant demostrar si la petita Maddie hauria estat captiva en una petita habitació que Brückner hauria construït en la part del darrere del seu antic habitatge. 

L'única troballa que han fet fins ara els investigadors és la d'un soterrani secret en una parcel·la propera a Hannover que va ser utilitzada pel sospitós. Fa una setmana van acabar els treballs d'excavació a la zona sense que es trobessin cap pista definitiva. 

S'obre la possibilitat que Maddie estigui viva 

Ara mateix sembla que la policia alemanya creu clarament en la possibilitat en el fet que la nena britànica encara estigui amb vida. Per la seva banda, la policia portuguesa i britànica apunten més a un possible assassinat, encara que no existeixen proves ni en un sentit ni en un altre. 

Els pares de Madeleine continuen aferrant-se a la creença que la seva filla encara és viva. Continuen repetint que mentre no els mostrin proves de la seva mort, no perden l'esperança de retrobar-se amb, la ja adolescent, Madeleine. 

Altres investigadors com Gonzalo Amaral afirmen que l'actual investigació de la policia alemanya serà infructuosa. Recorda que Christian Brückner ja va ser sota el radar policial i que no se'l va poder vincular amb la desaparició. Mentrestant, Brückner acaba de demanar la seva sortida de presó, un cop ha complert les dues terceres parts de la seva condemna per tràfic. 


Comentaris
Trini
Me alegra mol las noticias qué me paseo cada día gracias, mol bona tarde

envia el comentari