Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Marc i Paula, els joves assassinats al pantà de Susqueda el 2017.

Novetat inesperada en el cas del doble crim del Pantà de Susqueda

Ha aparegut un nou testimoni

Prop de cinc anys després del doble crim de Susqueda ha aparegut un nou testimoni del cas que el 26 d'agost del 2017 va veure dos homes discutint a l'interior d'un cotxe, encara que no va poder escoltar absolutament res del que deien, i un caiac mig desinflat en forma de V enmig de l'embassament.

Referent al caiac abandonat, el testimoni no li va donar massa importància, ja que va pensar que a algú se li havia fet malbé i l'havia abandonat enmig del pantà.

Així ho publica aquest dissabte El Punt Avui, que explica que es tracta d'un ciclista d'Osona que aquell dia va passar per la presa a les 9:51 hores en sentit Sant Martí Sacalm, i a les 11:45 hores de tornada, i que hauria decidit donar a conèixer el seu testimoni després de la publicació del llibre 'El pantà maleït' i d'escoltar una entrevista a la seva autora, la periodista Tura Soler.

L'home, tal com afirma el mitjà esmentat anteriorment, és l'Antoni. Un lampista osonenc jubilat el qual va fer una ruta amb bicicleta per la zona el dia del crim.

El nou testimoni va sospitar aleshores que els dos homes que havia vist discutint podien tenir relació amb el cas i ho va explicar als Mossos d'Esquadra.

La periodista especialitzada en successos, Tura Soler, ha seguit, des del seu inici, molt de prop aquest rocambolesc doble crim. D'aquesta manera, ha publicat al seu compte de Twitter l'article, escrit per ella mateixa, del nou testimoni que podria fer un gir de 180 graus al cas.

Encara no s'ha trobat al culpable

Les dues víctimes del crim, dos joves de 21 i 23 anys, van desaparèixer al pantà, on havien anat d'excursió el 24 d'agost del 2017. Els cadàvers de la parella, en Marc i la Paula, es van trobar al cap d'un mes de la desaparició amb signes d'haver estat assassinats per causes que es desconeixen.

L'únic imputat fins ara, Jordi Magentí, va ingressar a presó provisional, però va ser posat en llibertat al cap d'uns mesos per falta de proves. Anteriorment, també havia estat a la presó per l'assassinat de la seva exparella.