Operació sortida de Sant Joan

Problemes a les principals carreteres de Catalunya: retencions quilomètriques

Les vies més afectades són les d'accés a les platges

Comença el cap de setmana i, en temporada d'estiu, tothom aprofita per anar a la platja o fer una petita escapada. Així ha quedat registrat a les principals vies de sortida de Catalunya, on s'han observat diversos trams de retenció. En alguns d'ells, fins a 14 quilòmetres de cues.

Les cues de vehicles han esdevingut, gran part d'elles, a les vies d'accés a les platges, ja que, amb el considerable augment de les temperatures, tots aquells que poden aprofiten per sortir de la ciutat i dirigir-se a la costa a gaudir del cap de setmana.

Les principals vies de sortida presenten diferents trams de retenció aquest dissabte al migdia, majoritàriament en vies d'accés a les platges, segons informa el Servei Català de Trànsit.

Per exemple, a les dotze del migdia es registren 14 quilòmetres a l'AP-7 a Martorell en sentit Tarragona mentre que en la mateixa via en sentit nord hi ha 12 quilòmetres de retencions a l'altura de Granollers.

A més, la C-32 també presenta diversos trams de cues, com els 4,5 quilòmetres al Masnou en sentit Mataró i els dos quilòmetres a Sitges en sentit Tarragona.

A la C-35, al seu pas per Llagostera, hi ha dos quilòmetres de retencions en direcció a les platges i quatre més a la C-63, a Lloret de Mar.

Així ho ha informat el Servei Català de Trànsit a través del seu compte oficial de Twitter.

Crema un cotxe a l'AP-7

Tràgic succés a primera hora d'aquest matí, quan un vehicle s'ha incendiat i les flames s'han estès en un bosc proper. Afortunadament, els Bombers de la Generalitat hi han estat treballant i cap persona ha resultat ferida per l'incident.

Els Bombers han extingit aquest dissabte un petit incendi al quilòmetre 4,5 en sentit sud de l'AP-7 a la Jonquera, a l'Alt Empordà. El foc s'ha originat passats pocs minuts de les 7 del matí, després que un cotxe s'incendiés a la via i les flames s'estenguessin pel bosc ubicat al costat de l'autopista.

Incendi AP-7
Les flames s'han estès al bosc proper de l'autopista. | ACN

L'incendi s'ha donat per extingit en poc més d'una hora gràcies a l'actuació de 12 unitats de Bombers. En total, s'han cremat 100 metres quadrats de matolls.