URGENT

👉 La Covid no frena i la pressió assistencial als hospitals catalans augmenta

Avís de la policia: El número del 'Gordo' de la Loteria de Nadal que no has de comprar

El lladre va robar 70 dècims del 27283

El número de la Lotería de Navidad robado en Huelva el 13 de diciembre de 2019
El 27283 és el número de Loteria Nacional de Nadal que van robar del supermercat   | Facebook

Queden pocs dies perquè se celebri el sorteig de la Loteria Nacional de Nadal i són molts els locals i supermercats que compten amb  diversos dècims per oferir-los als seus clients. Aquest és el cas del supermercat La Punta, del municipi La Punta del Moral de Huelva el qual disposava dels seus dècims fins que van ser robats de l’establiment.

Els fets es van produir aquest passat divendres 13 de desembre quan el supermercat va denunciar a la Guàrdia Civil que algú s’havia emportat la capsa on estaven guardats els 70 dècims de la Loteria de Nadal.

70 dècims del 27283

Un cop presentada la denúncia, l’establiment va avisar del robatori a través de les xarxes socials i va advertir que el lladre podria estar venent els dècims és pe això que demanen avisar a la Guàrdia Civil en cas de localitzar-ne algun.

Les càmeres de seguretat instal·lades al comerç van permetre als agents saber que el lladre era un home que duia una jaqueta negra amb línies blanques a les mànigues i portava unes ulleres de sol per ocultar el seu rostre. Les imatges mostren com el lladre va estar un minut dubtant però finalment es va decidir a agafar els dècims i fugir corrents del supermercat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari