Una núvia enxampa la seva parella violant la seva millor amiga dies abans de les noces

No obstant això, van decidir casar-se igualment | La víctima va esperar fins a l'endemà del casament per denunciar l'agressió

El fets van tenir lloc a l'agost, però l'agressor va ser detingut el passat 3 d'octubre
El fets van tenir lloc a l'agost, però l'agressor va ser detingut el passat 3 d'octubre  | Catalunya Diari

Daniel J. Carney estava a punt de casar-se amb la seva parella i va decidir organitzar una festa amb motiu de celebració pocs dies abans de les noces, a l'agost. L'esdeveniment va tenir lloc a un hotel situat a Pennsilvània, als Estats Units. Segons relata 'The Washington Post', la futura dona de Carney va demanar-li, ja entrada la nit, que acompanyés la seva millor amiga a la seva habitació, ja que aquesta havia begut massa. No obstant això, en lloc d'ajudar-la a anar-se'n al llit, va conduir-la fins a un vestuari i la va violar.

Tal com explica el mitjà esmentat, va serla mateixa parella de l'agressor quiva descobrir els fets. Després d'una forta discussió, van decidir casar-se igualment.

La víctima, per la seva banda, va esperar l'endemà del casament per denunciar l'agressió sexual. Així mateix, segons consta en l'escrit de demanda, la jove va perdre el coneixement en beure massa alcohol. Ja dins el vestuari de l'hotel —on va tenir lloc la violació— va despertar-se en sentir una mossegada de Carney i va tornar a desmaiar-se. Finalment, va veure que estava despullada i que la parella de la seva amiga l'estava violant.

Carney assegura que la víctima va iniciar les relacions

L'agressor va al·legar que va ser la víctima qui va portar-lo al vestuari, però les imatges de les càmeres de seguretat indiquen el contrari i incriminen directament al jove. Paral·lelament, després de l'enllaç matrimonial, sembla que Carney va posar-se en contacte amb la jove per demanar-li perdó i dir-i que es prengués la píndola per a evitar problemes. Ara —des del 3 d'octubre— està detingut i s'enfronta una condemna que podria arribar als 20 anys de presó.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari