Fotomuntatge d'Antonio David Barroso i la seva mare, Macarena

L'obsessió de Macarena per acabar amb la vida del seu fill: «Ens droguen»

Macarena, mare de David, el menor desaparegut a Madrid, acusa la seva família de drogar-los

Macarena, mare de David, el jove discapacitat de 16 anys desaparegut a Madrid, té una malaltia mental i assegura que la matinada del 12 de setembre va llençar el jove a un contenidor de Madrid.

En un primer moment, la dona va explicar que havia matat el seu fill: «Portava dos dies amb febre i li vaig donar una xeringa amb aigua», va explicar a la declaració. Ara, la policia continua buscant el jove.

 

Així doncs, Macarena va descriure el moment de la suposada mort del seu fill. «En aquell moment no era jo, estava com drogada, no sé si és un somni o és real. Hi ha una conspiració familiar contra mi; em volen prendre el meu fill».

A més, va implicar els pares dels seus tres fills i la parella d'un, de qui va assegurar que «està ficada en temes de narcotràfic». Va recalcar que fa «anys» que els enverinen, a ella i al seu fill discapacitat. Per si no fos prou, va dir que a casa havia trobat paper de plata i unes substàncies marrons i blanques, que pensa que són heroïna i cocaïna.

Macarena està ingressada a la unitat psiquiàtrica de l'hospital de Segòvia

El cas és que Macarena està ingressada a la unitat psiquiàtrica de l'hospital de Segòvia, on va modificar la seva versió i va dir que David s'havia mort prèviament, el 8 de setembre, a causa d'una febre molt alta. Però diversos veïns i un sacerdot han negat que això sigui cert.

I és que asseguren que van veure el noi viu, a missa i als carrers de Morón. Parlem dels dies 9 i 10 de setembre.

La dona segueix dient que, després d'estar quatre dies sola amb el cadàver del seu fill, va sortir de casa el 12 de setembre. Ja amb el nen mort, va arribar a Talavera de la Reina, on es va allotjar a l'hotel Los Perales.

Perquè ningú veiés que portava el fill mort a la cadira de rodes, va explicar que va entrar en un basar xinès i va comprar una manta per a tapar-lo. Al seu torn, el recepcionista de l'hotel va confessar que va veure l'infant «adormit», tot i que no ho va poder verificar.

«Jo no volia deixar el meu fill al contenidor, però no sabia què fer»

Després d'entrar a l'habitació, Macarena es va adormir. Segons el que ella explica, es va despertar cap a la mitjanit, va ficar el noi dins del cotxe i es va dirigir cap a Madrid.

«Jo no volia deixar el meu fill al contenidor, però no sabia què fer», ha apuntat. En aquest viatge, Macarena afirma haver passat per Arroyomolinos, Navalcarnero i Alcorcón. Si el que diu és veritat, hauria llençat el cadàver del jove a un contenidor gris entre Alcorcón i Madrid.

Macarena assegura que va deixar la cadira de rodes molt a prop del contenidor, en un aparcament. Més tard, després de desfer-se del cos del seu fill, «vaig passar per uns túnels». Ja en una gasolinera a Carabias (Segòvia) «vaig sentir el desig d'explicar el que havia passat». Ho va explicar a una empleada d'aquesta gasolinera, que va trucar a emergències immediatament.

El 19 d'octubre de 2019, Macarena ja va intentar fugir amb el seu fill, que pateix una discapacitat del 91%, quan va agafar un taxi des de Màlaga fins a Puerto Real (Cadis).

Es va quedar en un descampat amb el seu fill, David. Quan van aparèixer els agents de la Guàrdia Civil de Trànsit, Macarena els va dir que es trobaven malament i que la seva família «em vol matar». Llavors la van ingressar a l'hospital Puerto Real de Cadis i el menor es va quedar amb el seu pare.