Incendi Port de Badalona

Onze dotacions de Bombers treballen en un incendi al Port de Badalona

Afortunadament ningú ha resultat ferit

Tarda de dissabte moguda per al cos de Bombers a Catalunya. Un incendi al Port de Badalona va obligar els professionals a desplaçar-se ràpidament per controlar la situació.

L'incendi d'un vaixell recreatiu al Port de Badalona aquest dissabte a la tarda va obligar a mobilitzar 11 dotacions dels Bombers de la Generalitat

Es tractava d'una embarcació privada de 20 metres d'eslora i, segons va informar el cos, no hi va haver ferits ni més naus afectades. 

El personal del Port es va encarregar d'apartar els vaixells que hi havia a prop per evitar precisament que s'hi propaguessin les flames mentre els Bombers cobrien l'embarcació afectada d'escuma. 

L'avís del foc es va fer al voltant de les 17.30 hores i cap a les 19.00 ja es van apagar les flames, tot i que el cos va seguir treballant-hi per controlar punts calents.

Incendi Port de Badalona
L'embarcació era privada. | @bomberscat

Un camió incendiat

A més, també ahir a la tarda, els Bombers van ser alertats a les 18:42 hores per un camió petit incendiat a l'A-2. 

Al lloc dels fets s'hi van desplaçar 4 dotacions del cos, entre Golmés i el Palau d'Anglesola, municipis pertanyents a la comarca del Pla d'Urgell.

Afortunadament, cap persona va resultar ferida i les flames es van poder apagar satisfactòriament. 

Crema un vaixell pesquer a Arenys de Mar

Un vaixell pesquer va quedar totalment cremat la matinada del 27 de febrer al port d'Arenys de Mar, al Maresme, segons van informar els Bombers de la Generalitat.

L'avís del foc es va rebre a les 04.55 hores i l'embarcació, d'uns 12 metres d'eslora, ha estat aïllada de la resta de vaixells per evitar la propagació de les flames. 

Enfonsat al mar

Sis dotacions dels Bombers van utilitzar aigua i escuma en les tasques d'extinció del buc, que ha quedat completament enfonsat a les aigües del port d'Arenys. 

Protecció Civil va activar la prealerta del CAMCAT per l'incendi del vaixell pesquer i es van instal·lar barreres de contenció per controlar possibles fuites de combustible. 

La prealerta es va mantenir fins que es pogués reflotar les restes de l'embarcació.

Per fortuna, no hi va haver cap ferit a causa de les flames.