Agents de la Guàrdia Civil i la Policia Local de Torredembarra

Un helicòpter de la Guàrdia Civil sobrevolant Barcelona fa saltar les alarmes

Un important operatiu policial ha fet saltar les alarmes aquesta matinada

Moltes persones s'han despertat aquesta matinada a Barcelona pel fort so d'un helicòpter. En aixecar el cap han pogut veure com es tractava d'un vehicle de la Guàrdia Civil. Aquest fet ha fet despertar 'vells fantasmes' en alguns ciutadans, que ràpidament s'han preguntat què estava passant.

Es tracta d'una operació contra el tràfic de drogues a la ciutat. Concretament la Guàrdia Civil està desplegant aquest operatiu des de la matinada a la ciutat comtal, principalment a la zona del Paral·lel.

En l'operatiu hi participen agents sobre el terreny amb el suport d'una unitat aèria. Precisament, molts veïns havien expressat el seu malestar a les xarxes socials durant la matinada i primera hora del matí per la presència d'un helicòpter que sobrevolava la zona.

De moment hi hauria fins a 14 detinguts en aquesta operació, que aniria dedicada a desmantellar un grup organitzat criminal especialitzat en el tràfic de drogues. Tot i que l'epicentre de l'operació és al Paral·lel, també s'estan realitzant escorcolls a Cerdanyola del Vallès.

Un operatiu que neix a Cadis

L'operatiu policial està dirigit per un jutjat de Cadis, on també s'estan fent actuacions. A la capital catalana s'han fet simultàniament 12 entrades i registres. L'operatiu ha començat de matinada i bona part s'ha centrat a la zona del Paral·lel de la capital catalana. El desplegament policial ha comptat amb agents sobre el terreny i el suport d'una unitat aèria, que havia despertat les queixes dels veïns de la zona. L'operació continua oberta.