Un agents dels Mossos introduint dins el cotxe patrulla un dels 12 detinguts en l'operatiu contra els narcopisos al Raval del 08/02/2020

Important operatiu contra els narcopisos al Raval de Barcelona amb dotze detinguts

La investigació es va iniciar arran de l'incendi a la Barceloneta d'on va escapar un home lligat

Un dispositiu conjunt, dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona, contra els narcopisos al districte de Ciutat Vella ha acabat amb un balanç de 12 detinguts per delictes contra la salut pública. Un d'ells comptava amb una ordre de crida i cerca per intent d'homicidi. 

Segons informa la policia catalana, han fet entrades a tres domicilis al barri del Raval, pels voltants del carrer d'en Robador. S'han decomissat substàncies i eines pel consum als tres punts de venda. 

L'operatiu policial està relacionat i s'ha precipitat després de l'incendi  d'ahir en un pis de la Barceloneta, d'on es va escapar un home lligat i emmordassat. «L'incendi que es va produir ahir a un habitatge de Ciutat Vella ha precipitat l'explotació d'una investigació que estava en curs». 

L'incendi va propiciar l'operació

El foc es va declarar divendres a la matinada en un habitatge al carrer de Magatzems i els Bombers de Barcelona van poder apagar-lo en poc més de mitja hora. L'home que estava lligat de mans a l'interior del pis es va poder deslligar i sortir pel seu propi peu. Posteriorment, va ser traslladada a l'hospital amb símptomes per inhalació de fum però en bon estat. L'incendi però ha estat el detonant  i la  pista definitiva perquè s'hagi precipitat l'operació policial conjunta entre Mossos i Guàrdia Urbana, que s'ha iniciat pels voltants de les 07.00 hores d'aquest dissabte.

A banda d'un edifici al carrer d'en Robador, els agents també han escorcollat un altre habitatge al carrer del  Príncep de Viana –a uns 700 metres de distància.

També et pot interessar