Un agent dels Mossos d'Esquadra

Arrenca els ulls a un guàrdia de seguretat després d'apallissar-lo a Cambrils

Els fets han passat aquesta matinada en un hotel del municipi

Detingut un noi de 17 anys per temptativa d'homicidi a Cambrils. Els fets han passat en un hotel del municipi, on el jove ha agredit brutalment al guàrdia de seguretat per motius que es desconeixen. Algunes fonts apunten que l'home hauria perdut la vista a causa de l'agressió.

Els Mossos d'Esquadra informen que aquesta matinada passada han detingut al menor d'edat que, segons fonts coneixedores del cas, tindria 17 anys. Pocs minuts abans d'un quart d'una, en un hotel de Cambrils, s'ha produït una baralla. A hores d'ara se'n desconeixen els motius, però el balanç és de dues persones ingressades a l'hospital.

Una d'elles, a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, és el guàrdia de seguretat de l'hotel. L'home, que rondaria els 60 anys segons algunes fonts, hauria patit lesions greus a tota la cara, i en concret als ulls. De fet, alguns mitjans i aquestes mateixes fonts apunten que, durant la brutal pallissa, a més de les lesions al cos i la cara, l'agressor li hauria arrengat els ulls. 

Segons la policia catalana, el jove ha estat detingut com a presumpte autor d'un delicte de temptativa d'homicidi. L'avís que han rebut els Mossos d'Esquadra era que el guàrdia de seguretat havia estat agredit violentament per un jove que s'allotjava a l'hotel. Hi han desplaçat diverses dotacions, igual que ho ha fet la Policia Local de Cambrils.

Quan han arribat al lloc dels fets han comprovat les greus ferides que havia patit a la cara i han detingut al menor d'edat. Al primer l'han traslladat a l'hospital Joan XXIII, mentre que al jove se l'ha traslladat aquest matí a un hospital de Barcelona. Segons informa la policia, se l'ha ingressat «per estabilitzar-lo atès que estava alterat i agressiu».

Quedarà sota custòdia policial mentre la Fiscalia de Menors no es pronunciï. En paral·lel, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir els fets.