Atracció 'The Limit' de la fira de Múrcia

Pànic en una fira de Múrcia: 24 persones, penjades i atrapades en una atracció

A causa d'un error, 24 persones van quedar atrapades a 40 metres del terra durant 10 minuts en una fira

Ensurt (i dels grossos) a Múrcia. Un total de 24 persones van viure el darrer divendres un moment de màxima tensió a la Fira de Múrcia, quan van quedar suspeses en l'aire durant 10 minuts a 40 metres del terra a causa d'una fallada d'una atracció.

L'atracció The Limit va portar —tal com el seu nom indica— fins al límit les persones que hi van pujar i va arribar a generar moments de total incertesa.

Segons expliquen els propietaris de l'atracció, instal·lada a la zona de la Fica de Múrcia, tot va ser a causa d'una fallada de logística. «Es va trencar un dels quatre cables d'acer» i, per això, l'atracció es va aturar durant 10 minuts.

Així mateix, els responsables de l'atracció expliquen que «encara quedaven tres cables més» i, per això, la gent que va quedar atrapada van estar «segura» en tot moment. «Una altra classe d'atraccions tenen dos cables d'acer, aquesta en té el doble», van dir a La Opinión de Murcia.

Atacs d'ansietat i tensió

Va ser el sistema de seguretat de l'atracció The Limit el que va detenir l'atracció a l'instant en detectar-ne el problema. Els encarregats, així mateix, van haver d'actuar urgentment de manera manual per poder baixar la gent que estava a l'atracció.

La fallada de l'atracció va cridar l'atenció de centenars de curiosos, que es van acostar atònits davant d'aquesta. L'escena va durar una bona estona, ja que els operaris van haver de baixar als 24 joves que estaven pujats a l'atracció: els joves van estar durant més de 10 minuts esperant que els baixessin d'allà.

Finalment, fins al punt del succés es van presentar diversos equips mèdics i van atendre tres persones que van patir un atac d'ansietat a causa de la fallada.

L'atracció pot tornar-hi aquesta nit

És el que asseguren els responsables del The Limit. Durant el matí de dissabte, un enginyer ha inspeccionat l'atracció i, amb el seu vistiplau, l'atracció tornaria a estar operativa a la nit. Durant el matí, això sí, s'han fet exhaustives proves perquè no es torni a produir una escena com la de divendres.

▶️ El vídeo de la setmana