Vídeo: Pànic a Madrid per un home amb coronavirus que s'ha enfrontat a la policia amb dues catanes

L'home ha estat detingut després de la intervenció de diverses patrulles

Imatges de l'home amb dues catanes enmig de Madrid el 3 d'abril de 2020
L'home ha colpejat diversos vehicles amb les catanes | Twitter

Surrealista succés el que s'ha viscut aquest divendres a Madrid. La Policia Nacional ha detingut aquest divendres al districte de Moratalaz, a un home que afirmava estar malalt de coronavirus però que davant l'arribada de l'ajuda dels agents va intentar agredir-los amb dues catanes, segons han informat fonts policials.

Els fets van passar cap a les 13.45 hores al carrer Hacienda de Pavones. Una unitat de l'Samur-Protecció Civil va sol·licitar suport policial perquè havia trucat un home que deia estar contagiat de Covid-19 però estava al mig del carrer molt agressiu, amb possible desequilibri mental, ja que proferia crits com «Jo sóc Déu» o «Em mataran».

Quan va arribar un indicatiu policial, aquest individu estava passejant sense samarreta pel mig del carrer, en ple estat d'alarma, cridant i amb una catana a cada mà, intentant agredir els agents. A causa que seguia en actitud intimidatòria, van arribar al lloc agents de la Unitat d'Intervenció Policial (UIP), que van haver de fer ús dels escuts i defenses reglamentàries i van efectuar dos trets a l'aire per alertar l'home.

Van fer falta diverses patrulles per reduir-lo

Com tampoc així van aconseguir que deixés anar els sabres, d'un metre de llarg cada un, dos cotxes policials el van tancar, moment en què va carregar i va danyar els lunars dels vehicles. Va aconseguir escapar-se però després la patrulla d'antiavalots va atrapar entre un altre cotxe aparcat al carrer, a què també va colpejar els vidres. Finalment, la resta dels agents van aconseguir detenir-lo.

Diversos sindicats policials han lloat en xarxes socials la professional intervenció, ja que aparentment l'home no ha resultat ferit tot i la situació. A més, han demandat de nou que es doti als Cossos de Taser per controlar millor aquestes situacions i evitar riscos per als agents o la pròpia vida dels agressors.


Comentaris

envia el comentari