Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la policia detenent a un individu

Pànic a Rodalies: Un home amenaça de matar amb una destral els passatgers del tren

Els fets es van produir aquest dimarts passat

El pànic s'estén a la línia R1 de Rodalies de Catalunya. Aquest dimarts, la Policia Local ha intervingut en un comboi de la Renfe a l'estació de Sant Pol de Mar.

Un home s'estava passejant amb una arma blanca pels vagons i diversos usuaris s'han vist intimidats per l'individu. El tren anava de Barcelona en direcció a Calella i ha sigut en la parada de Canet de Mar on les persones que estaven utilitzant el servei han fet la trucada als Mossos d'Esquadra per alertar-los de la situació. 

L'home arrossegava una destral pels vagons

Un cop la policia catalana s'ha adonat de la presència d'aquest home que estava provocant una gran angoixa entre els usuaris del transport públic, ha demanat la col·laboració de la Policia Local. Els agents no han tardat a arribar a l'estació de Sant Pol de Mar. 

Diversos usuaris han gravat el moment en què la policia ha intervingut i ho han publicat en les xarxes socials. Els vídeos s'han viralitzat i ja tenen més de milers de visualitzacions.

En la gravació es veu a dos agents entrant al tren i interceptant el causant de tot el rebombori. L'aconsegueixen reduir i el detenen un cop li treuen l'arma blanca de les mans.

Es desconeixen les motivacions de l'individu

Segons fonts municipals, l'home estava espantant a tots els testimonis de l'escena i amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local, han aconseguit restablir l'ordre públic.

Encara no se sap els motius pels quals el detingut ha decidit fer aquest tipus d'acció o si pateix alguna malaltia o trastorn mental. Sigui la raó que sigui, gràcies a la ràpida acció s'ha pogut evitar que hi hagin ferits.