Daniel Morató, el Guàrdia Urbana que ha mort de la Canonja

Dol a Catalunya: Mor Daniel Morató, policia local de només 35 anys

L'agent pertanyia al cos de la Guàrdia Municipal de la Canonja

Commoció al cos de la Guàrdia Urbana de la Canonja, a Tarragona, per la mort sobtada d'un agent. Aquest cap de setmana, 21 de maig, Daniel Morató, agent del cos, ha traspassat als 35 anys, segons ha publicat el mateix ajuntament.

Daniel Morató Moreno, veí de Bonavista, feia 4 anys que havia pres possessió de la seva plaça com a guàrdia municipal. Des de l'Ajuntament de la Canonja han expressat la tristesa per la seva mort a través d'un comunicat: «La corporació i els treballadors de l'Ajuntament recorden la seva vàlua i la vocació de servei i traslladen el seu condol a la seva família i amics». 

Ràpidament, el poble ha volgut traslladar el condol a la família i als amics. Les diferents associacions culturals del municipi i autoritats s'han mostrat totalment consternades i s'han sumat a aquestes mostres de suport. «Sempre recordaré el teu somriure i els teus ulls blaus».

Homenatjat pels Guàrdies Municipals de Catalunya

Abans d'acomiadar per sempre el Daniel, el cos sencer de Guàrdies Municipals de Catalunya ha volgut homenatjar-lo. Més d'una trentena de Guàrdies Municipals d'arreu de Catalunya van desplaçar-se aquest dimarts, 23 de maig, fins a la Canonja per dir l'últim adeu al seu company. 

L'Associació de Guàrdies Municipals de Catalunya acomiadant Daniel Murtó, un dels seus companys mort
Una trentena de guàrdies s'han desplaçat fins a la Canonja per acomiadar el seu company. | Twitter / @AsocGuardies

Els companys del cos, van carregar el taüt fins a la porta de l'església, mentre la resta de guàrdies l'homenatjaven. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!