Part superior d'un cotxe de policia amb el llum blau encès

Un pare assassina el seu fill de cinc anys i escriu un missatge amb la sang

L'home també va matar la seva parella i mare del menor

Aquests últims temps, per desgràcia, s'han produït nombrosos casos de violència vicària, no només a Espanya sinó a tot el món. Un d'aquests ara torna a cobrar protagonisme perquè se'n celebrarà el judici.

Ens referim al cas de l'home que va assassinar el seu fill de només cinc anys i que després va utilitzar la sang del menor per a escriure unes paraules a terra.

Aquest succés esfereïdor ara es jutjarà i podria portar a que el culpable assumeixi una àmplia condemna de presó.

El pare comet una autèntica atrocitat amb el fill

El crim va tenir lloc a Rússia. Concretament, al suburbi de Medvedkovo, que es troba a Moscou.

Un home de 34 anys, Savva Nikitin, vivia amb la seva parella i amb el fill de cinc anys que tenien en comú.

Aparentment tenien una vida normal, però les coses van canviar de manera sobtada. El 2019 l'home va abusar sexualment del menor.

La seva dona, quan va descobrir el que havia fet, es va encarar amb ell i van tenir una forta discussió plena de retrets per part d'ella. Davant d'aquesta situació, l'individu va agafar la dona pel coll i la va matar.

Però aquí no va acabar la cosa. Savva també va assassinar el nen. Va agafar un ganivet i li va clavar ni més ni menys que 64 punyalades.

I, després d'haver matat les dues persones més importants de la seva vida, va fer una cosa molt macabra. Es va dedicar a escriure una frase al terra de l'habitació on havia matat el seu fill. I ho va fer amb la sang del nen.

Exactament, va deixar plasmat aquest missatge: «T'he donat la vida, i ara te la prendré». Unes paraules que no són invenció seva, sinó que pertanyen a una obra de ficció.

Apareixen al llibre 'Taràs Bulba' (1835), de Nikolai Gógol. Es tracta d'una novel·la històrica que transcorre al segle XVI i que narra la vida d'un cosac i dels seus dos fills. L'home no dubta a assassinar un dels fills quan descobreix que s'ha canviat de bàndol a la guerra.

El judici a l'assassí

Poc després, Savva va ser detingut per la policia, davant la qual va reconèixer que havia matat el seu fill i la seva dona.

Ara, dos anys més tard, se celebrarà el judici, i a l'assassí li podria caure una pena de presó molt llarga. Segons mitjans com 'Sipse', podria ser condemnat a un total de vint anys pels crims que va cometre. Una condemna que molts russos esperen que sigui exemplar, atesa la gravetat del cas.

Aquest succés lamentablement ens recorda altres crims de característiques similars que han tingut lloc aquests últims temps al nostre país. D'una banda, el de Martín Ezequiel, que va matar el seu fill de dos anys en un hotel per a venjar-se de la seva exdona i que ara ha cobrat protagonisme després que la policia l'hagi trobat penjat.

D'altra banda, el de Tomás Gimeno, que a l'abril va segrestar les seves filles, Anna i Olivia, les va matar i les va llançar al mar. Una d'elles va ser trobada sense vida, però l'altra encara no ha aparegut, igual que el pare.