El trist final de la nena de 3 anys morta pel seu pare: «No ho hauríem imaginat mai»

Alguns testimonis dels fets relaten quin estil de vida freqüentava la família

Un agent de la Policia Nacional rere un cotxe del cos de policia, de nit i amb llums enceses
La policia va detenir l'autor del crim a 4 quilòmetres de casa seva | Policía Nacional

Aquest dilluns Saragossa s’anava a dormir amb molt mal sabor de boca després del terrible crim que va succeir al barri de Delicias, concretament al carrer Domingo Ram. Tal com van informar en aquest mateix mitjà, un home havia assassinat la seva filla de tres anys i mig amb la seva dona al davant. Després, l’autor va intentar fugar-se i va ser trobat poc després pels agents a quatre quilòmetres del lloc dels fets.

Ara, els veïns del barri es comencen a qüestionar què hi havia dins d’aquesta família per tan tràgic desenllaç. Alguns testimonis van poder veure la mare de la petita en estat de ‘shock’ amb la seva filla en braços inconscient.

La mare de la petita va ser trobada en roba interior i estat de 'shock'

Segons relaten alguns veïns i ha fet ressò ‘El Español’, la dona va sortir en roba interior al carrer en busca d’ajuda: «Estava seminua. Cridava però no parlava espanyol. No la podíem entendre», relaten alguns dels testimonis.  

La majoria assenyalen que algunes persones van baixar a socórrer la dona, portant-li mantes per tapar-la i intentar tranquil·litzar-la: «Cridava, corria d’un costat a l’altre. Va fer inclús l’amenaça de xocar-se contra la paret», asseguren els veïns a ‘El Español’. «Ja es notava que la nena estava greu als seus braços».

Un ambient familiar que no fa sospitar del tràgic desenllaç

Els veïns del barri de Delicias descriuen a la família com una parella «humil i treballadora», sense cap pista que pogués fer saltar l’alarma sobre aquest tràgic desenllaç. Segons relaten alguns testimonis al citat mitjà, la petita era una de les protagonistes durant el confinament quan tocava sortir al balcó a aplaudir els sanitaris: «Era molt simpàtica. Tocava les palmes, et saludava, et somreia», explica José Ignacio a ‘El Español’.

Aquest mateix veí té una visió molt diferent del pare de la nena i autor dels fets. Així, el descriu com una persona que feia vida al balcó de casa seva: «Allà estava sempre, al balconet. Jo el veia i fumava únicament. Feia alguna cosa amb les mans, però no et puc dir què era perquè no ho veia. Sé que fumava i passava el dia allí. No sé de què viurien ni res, perquè ell es passava el dia assegut i fumant», explica el testimoni.

Un altre veí, aquest cop del mateix bloc que la família nigeriana, afirma que el pare ja mostrava signes de poca responsabilitat adulta: «Ell fumava molta marihuana, fins i tot amb els nens a casa».

Tot i això, explica, des de fora semblava una situació familiar d’allò més normal. «Teníem una relació de veïns. Hola i adeu. No sé com es deien. Només sé que eren un nen de 2 anys i una nena de 4, a més de la parella. El dissabte estaven allà, jugant al parc. Tots tranquils. Però no pots saber què porta dins aquesta persona», relata el testimoni. Sens dubte, un tràgic succés que deixa en tensió el barri de Delicias, on els veïns asseguren que ja fa anys que no hi havia problemes a un barri que descriuen com «un lloc on conviuen totes les cultures amb respecte».


Comentaris

envia el comentari