Uns pares conviuen 5 dies amb la seva filla morta per passar «més temps en família»

Des de l'hospital van habilitar una habitació freda pel comiat

Darcy Roger
Uns pares conviuen 5 dies amb la seva filla morta per passar «més temps en família» | Darcy Roger

Sovint la vida té episodis realment cruels per a les persones que els toca patir-los. Encara que sembli mentida, uns pares van viure durant cinc dies amb el cadàver de la seva filla gran de només sis anys

Darcy Roger va morir a l'hospital mentre, casualment, es trobaven ingressats per tal de donar la benvinguda a la filla menor de la família, la Bea. La nena, que va néixer amb una malaltia rara coneguda com a associació de Vacterl, havia passat ja per una vintena d'operacions i s'esperava que en breus passés per una altra.

Una habitació freda per a conservar el cos

Però una infecció que va agafar el passat mes de gener va obligar a aturar aquesta darrera intervenció que, malauradament, mai va arribar a realitzar-se. Així doncs, a causa de la infecció i els pocs recursos del seu cos per a fer-li front, Darcy va acabar morint a l'habitació de l'hospital on, junt amb els seus pares, pocs dies abans van donar la benvinguda a la seva germana petita.

Davant aquesta situació, els pares van decidir poder estar cinc dies més amb el cos sense vida de la nena, per tal de gaudir un temps més en família. Així doncs, el seu desig es va convertir en una ordre per a l'hospital i els van habilitar una habitació freda, la qual, està especialment dissenyada perquè les famílies es puguin acomiadar dels nens traspassats.

Darcy amb la seva germana petita Bea
Darcy va poder fotografiar-se amb la seva germana petita | Cedida

 

Les últimes imatges juntes

Durant aquests dies els pares van voler presentar a les dues germanes que, segons diuen, estaven convençuts que de grans haurien estat millors amigues. Abans de la mort de Darcy, tanmateix, van poder fotografiar les dues germanes juntes. Després d'aquesta història, els pares han decidit homenatjar la seva filla gran creant una campanya benèfica que lluita contra les malalties rares i una línia de moda inspirada en la seva estimada Darcy.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari