La dona que ha matat el seu fill a Andalusia ha demanat ajuda a una coneguda: «Em busques la ruïna»

Volia que li donés un cop de mà a treure el cos del cotxe i que no avises la policia

La detinguda aquest dijous a El Ejido, a Almeria, mentre conduïa amb el cos sense vida del fill de 7 anys es dirigia a casa d'una coneguda. Un cop allà li ha demanat  ajuda per «treure'l del cotxe» a la vegada que l'ha exigit que «no truqués ningú». 

Aquesta explicava que  «ha entrat a casa com si tal cosa i m'ha demanat ajuda». Continuava relatant que «tal com estava el nen jo no el fico a casa» i ha afegit que ha cridat a la dona de 38: «Què vols? Que em busqui la ruïna?».

La testimoni ha insistit que l'arrestada la vigilava «perquè no truqués a cap lloc», tot mentre l'exigia que l'obrís la porta del garatge per poder entrar amb el cotxe, on el menor es trobava a «la part davantera».  

Conflicte per la custòdia amb el pare i la seva família

Abans de dirigir-se a la zona de Las Norias de Daza, havia estat a casa de la seva exsogra amb qui va mantenir una discussió per la custòdia del nen. L'àvia en un primer moment pensava que el nen estava dormint al seient del copilot, però quan s'ha apropat, s'ha adonat que era mort. Tot i haver trucat la policia, la ex del seu fill ha pogut fugir.  

La coneguda de l'arrestada insistia que no tenien «una gran relació, d'amistat» i que quan ha arribat la Guàrdia Civil, la mare volia marxar en cotxe. Ha sigut llavors quan ha deixat «travessat» el vehicle i els agents l'han hagut d'aturar. 

Fonts pròximes al cas confirmen que la principal hipòtesi sobre la causa del crim és disputa per la custòdia, que actualment era del pare. Tot i això, el nen vivia a la població de Huércal, on anava a l'escola des dels 3 anys. Altres testimonis han explicat que la mare patia una malaltia mental. Finalment, el jutge de guàrdia de Primera Instància i Instrucció de El Ejido ja ha dut a terme l'aixecament del cos i el vehicle de la detinguda es troba en dependències policials. 

També et pot interessar...