Participants en una 'rave' il·legal a Monistrol apedreguen un vigilant municipal

Els Mossos van desallotjar la festa aquest dissabte al matí, denunciant la vintena d'assistents

Pla general on es pot veure un cotxe dels Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra van desallotjar la festa 'rave' de Monistrol de Montserrat aquest dissabte al matí. | ACN

Els Mossos d'Esquadra van desallotjar aquest dissabte al matí una festa 'rave' que se celebrava amb vint persones en una masia abandonada del municipi barceloní de Monistrol de Montserrat —a la comarca del Bages—, on a més van decomissar el generador d'electricitat que utilitzaven. Fonts dels Mossos han informat a EFE que el desallotjament va tenir lloc al voltant de les nou del matí en la citada masia, situada als afores del nucli de Monistrol i en la qual es va celebrar una festa durant tota la nit.

Els agents de la policia catalana van denunciar als vint assistents a la festa per incompliment de les normes de restricció decretades amb motiu de la pandèmia pel coronavirus, alhora que els han estès acta per celebració d'una festa sense autorització en un parc natural, en aquest cas el de Montserrat. A més, els Mossos també van identificar als organitzadors, als qui van decomissar el generador elèctric.

Agressió a un vigilant municipal de Monistrol de Montserrat

En relació amb aquests fets, el diari 'Regió 7' ha informat que els participants a la festa 'rave' van apedregar un vigilant de Monistrol de Montserrat. L'alcalde del municipi, Joan Miquel, ha explicat al citat mitjà que va ser divendres al vespre quan el vigilant va detectar gent sospitosa, que van llençar pedres al vigilant a l'alçada del cementiri de la vila. Tot i que la 'rave' es va detectar divendres al vespre, els Mossos no la van desallotjar fins dissabte al matí.

Sobre els assistents a la 'rave', l'alcalde de Monistrol de Montserrat ha assenyalat que serien joves de fora del municipi. Així mateix, Joan Miquel ha recordat que aquesta és la primera festa il·legal que s'ha detectat al municipi.


Comentaris

envia el comentari